neka marcheto iztrie vsichki moi temi, mojete i bez mene. ne moga da vi ponasqm. prosto ne ste za men. nali vsichko znaete be. ne vi ponasqm. haide marche iztriime ako ti stiska. nali si posledniqt admin v tozi skapan forum, b2l ti si edin nagul i samo obijdash, a ti borovak, si poredniqt, koito se zanasqsh. triite, kato ne vi haresva, vsichko tuk e edna qma v koqto nqma izmakvane. ne mi e do vas. gledaite si jivota i pozdravi na marcheto. marche zalichi me ot tozi forum za prosveteni kato b2l i borovaka. tiq dvamata sa mi dosadni i naduti. mahaite me ot linux-bg.org. kvo chakate. iskam bann. nqma da vi precha!!! ot edin shte se otarvete i tolkoz. pisha na latinica narochno, za da me iztriete. no shte vi kazzhja samo edno, che ima pohubavi forumi ot vashiq. samo shte poseshtavam saita vi za obshta kultura. haide marche, trii, kvo chakash?

trii ako ti stiska!!! ne mi puka kakvo misli nqkoi si borovak ili b2l, tiq sa egato horata s mlqko v ustata. hahahaha. nqma da se ulivam, zashtoto veche go napravih. foruma kato cqlo e pod vsqkakva kritika i ne e na nivo za obiknovenniq chovek, ne mojete da zaintrugivate nikogo, osven da se obijdate i podigravate, tova se otnasq za tupiq b2l, kojto ne iskam i da vijdam, nito da se zanimavam s nego. opravqite se sami. ne vi trqbvam az. no znaite, az iskam vie da imate potrebitel, koito da e mnogo po dobar ot men i da nqma "paranoichni" izkazvaniq. lichi si kolko ste "umni". are chao.