Ми образовай се малко - напиши Божилов и Клопки в коя-да-е търсачка.
Аз се пообразовах... Този човек смее ли да излезе на улицата изобщо? Аз, ако бях на него, щях да следвам класически холивудски сценарии като 10 борчета плътна охрана, бронежилетка, фиктивни лимузини, тайни входове и изходи, маски или направо противобомбени костюми...
А, не, бе, чакайте - от какво да го е страх, то нали вече фенове на отворения код нямало... 
Надявам се се шегуваш... Аз също се пообразовах - резултатът беше, че направих същия извод като твоя, но от друга посока: този човек не би смял да излезе на улицата, но не от страх, а от срам. Подобен "анализ" показва единствено такова ниво на некомпетентност, и/или такъв опит да се заблуди читателя с очевадни неверни "факти", че единственото обяснение е - платено му е. Който и да е непристрастен читател на "другаря" Божилов (или пристрастен стига да изключи емоциите за 5 мин) ще влезе в зоната на абсурда, където основни недостатъци на софтуера се приписват само на линух, както и обратното - всички предимства на виндовс. "Другарят" със сигурност не е прочел дори един лиценз през живота си. "Другарят" със сигурност не е виждал и един сървър през живота си. Единствено мога да възкликна както Моканина: "Боже, колко мъка има на тоя свят Божее...." А също много и дълго бих му се смял, ако потвърди, че наистина ги мисли тези негови "анализи" за истина.
Второ - намирам само стари материали, най-новото е отпреди 5 години, свързано с някакъв спам. Някой може ли да даде свежа информация за "другаря" Божилов и какво му е мнението напоследък?
ПП Някой го беше нарекъл "другаря", че се подведох и аз. Да ме прощава ако нещо не съм в час.