След проведени консултации с моите приятели които имат фондация и познават и следят измененията в законодателството и моите цели, ще трябва да отивам към регистрация на нова която е в обществена полза! Това дали е в лична или обществена са изисквания на законодателството със съответните предимства и недостатъци относно бъдещата дейност.
Но това не пречи, а и ще бъде най-добре да работим заедно поне за това за които няма спор, че е полезно за всички.
Нашето Слънце в този форум до някъде има право в по-горния упрек за което се извинявам (F) (що няма емотка за цвете?).
Това от което имам нужда за сега е да се измисли подходящо име за да задвижа регистрирането и(някой ще стане ли кръстник

).
После ще трябва да се направи сайт на фондацията.
Ще има нужда от Уики и Форум на проектите които развива, но ще е по добре за уики да се ползва съществуващото като от сайта да се пренасочва към Линукс за българи, вместо "конкурентно". За форум на проектите също съм за секция на този форум с подсекции, вместо собствен.
Авторските права на проектите да бъдат на фондацията, а тези които ги развиват да са само разработчици с което да се гарантира в бъдеще, че всичко създадено от нея си остава нейно и личната изгода всеки да си я търси сам за себе си от ползването на тези проекти и тяхното развитие.
Имам в предвид само тези проекти които сама развива, без тези които малко или много подкрепя.