Автор Тема: Здравейте, аз съм нов разработчик на ОС  (Прочетена 14424 пъти)

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
Re: Здравейте, аз съм нов разработчик на ОС
« Отговор #45 -: Jul 16, 2012, 22:54 »
Гледам, че на neter му писна, ама нека това, че сте в коша, да не ви спира разговора. Както е казал авторът на темата, модераторите го знаем и (както споменах на dejuren) нещата ни изглеждат като латиноамериканска теленовела.  ;D
Активен

DevCeco

• Напреднали
  • Публикации: 12
    • Профил
« Отговор #46 -: Jul 16, 2012, 23:05 »
Е, ясно е, че от това няма да се получи тема, подходяща за текущия раздел, така че намира място в кошчето. Чудех се дали да не отиде в някой от другите два раздела от секцията "Хумор, сатира и забава", но... така и не хванах някакъв определен замисъл в темата. Не мога да гарантирам, че авторът не е Цецо Кукуто, но имам основания да смятам, че не е той. Е, възможно е да е някой негов последовател, имитатор, но може и да е някой шегаджия. Съмнявам се да е последовател, тъй като не виждам никакво защитаване на началната идея в темата. Ако е за майтапа... темата се развива толкова меланхолично, че заспивам преди да се засмея... Липсва и каквато и да е било философия. Не знам... остава ми някаква празнина. Щеше ми се да разбера идеята на темата :)

Просто идеята не се получи. Исках да възродя донякъде уеб-облика на Цецо Кукуто в интернет пространството (минус спама, разбира се) и донякъде бях вдъхновен от темата в същия този форум, където някакъв човек търсеше координатите на Цецо Кукуто. Оказа се обаче, че не съм толкова добър имитатор, колкото ми се искаше. Хората от bgdev форума веднага го разбраха. Е ... колкото и да гледам Краси Радков, той може да си бъде гениален имитатор. Но пък от друга страна Юлиан Вучков или пък ако щете Апостол Апостолов, Добри Божилов или дори Жорж Ганчев някак си внасят нотка на свежест в нашето скучно и сиво ежедневие.

Прочее, Добри Божилов ми е сред приятелите във фейсбука, макар че рядко общуване. Както и да е. Щеше ми се да се получи максимално добра имитация на Цецо Кукуто и някак си да забавлявам останалите. Жалко наистина, че не се получи. Не знам дали беше по-добре да продължа да играя ролята на шут. Рано или късно шегата щеше да лъсне, както и кой е авторът на шегата. Все пак не пиша зад прокси.

А авторът е... един човек, който вчера му беше писнало от това, че в WoW-а всички сървъри бяха празни (както е преди експанжън) и искаше да си разнообрази времето :) И той си е лудичък, както всеки човек си има своите откачености :) Но пък си ги обича всичките :)
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #47 -: Jul 16, 2012, 23:19 »
Язък, аз наистина повярвах, че Банчев се е върнал  :'(
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3469
    • Профил
« Отговор #48 -: Jul 16, 2012, 23:22 »
но най-добрата защита е поцинкована желязна кофа, която използва скин-ефекта на високочестотното излъчване в слоя цинк на повърхността

То това става и с бойна каска и шомпел за стимулиране на мисленето.

+1 Язък
Тоя много бързо се предаде.
« Последна редакция: Jul 16, 2012, 23:27 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #49 -: Jul 16, 2012, 23:26 »
DevCeco, заявяваш ли твърдо, че не си таен брат близнак на истинския Цецо (примерно са ви разделили при раждането и единия е заминал за Шумен, другия за %!№*№#)?
« Последна редакция: Jul 16, 2012, 23:28 от bop_bop_mara »
Активен

DevCeco

• Напреднали
  • Публикации: 12
    • Профил
« Отговор #50 -: Jul 16, 2012, 23:33 »
DevCeco, заявяваш ли твърдо, че не си таен брат близнак на истинския Цецо (примерно са ви разделили при раждането и единия е заминал за Шумен, другия за %!№*№#)?

Не съм наясно с такова нещо. Виж, ако тайното правитество е решило да ни раздели при раждането, аз не бих могъл да му попреча  ;D но и не бих могъл да знам  >:D
Активен

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #51 -: Jul 17, 2012, 00:20 »
Пффф тука аз съм единственият Цецо, който има правото да сере, другитте да се мащат ! :D :P
Няма куку-та, няма мукута...
Активен

bvbfan

• Напреднали
  • Публикации: 1056
  • Distribution: KaOS
  • Window Manager: Plasma 5
    • Профил
« Отговор #52 -: Jul 17, 2012, 07:06 »
Този е плагиат! И аз и task_struct знаем, че Цецко не използва за kernel някакво си ядро на РеактОС. Ядрото трябва да е написано на HTML5 с javascript ускорение :D.
Това просто ме съсипа, искам да видя част от кода на ядрото написан на HTML5, а ускорението сигурно още бъгъво  ;D
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #53 -: Jul 17, 2012, 11:44 »
тука мноо весело, ве  :D
Активен

Mitaka

• Гост
« Отговор #54 -: Jul 17, 2012, 13:58 »
Разтревожен съм!!!
Ето защо:

Цитат
Бил Гейтс, който твърдо застава зад идеята, че бъдещето е в полза на ядрената енергия. Неговата позиция се обяснява с факта, че той е главен инвеститор в компанията Terra Power, която използва софтуер на Майкрософт с цел разработка на следващо поколение атомни електроцентрали.

Цецо, МОЛЯ ТЕ!!! Направи добра ОС за тези централи, както и добър софтуер за управление на реакторите!!! МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ!!! Защто иначе МАИТЕ ще се окажат ПРАВИ!
Активен

made

• Участници
  • Публикации: 8
  • Върл фен на ROKO а.к.а AMD !!!
    • Профил
« Отговор #55 -: Jul 17, 2012, 14:06 »
Разтревожен съм!!!
Ето защо:

Цитат
Бил Гейтс, който твърдо застава зад идеята, че бъдещето е в полза на ядрената енергия. Неговата позиция се обяснява с факта, че той е главен инвеститор в компанията Terra Power, която използва софтуер на Майкрософт с цел разработка на следващо поколение атомни електроцентрали.

Цецо, МОЛЯ ТЕ!!! Направи добра ОС за тези централи, както и добър софтуер за управление на реакторите!!! МОЛЯ ТЕЕЕЕЕ!!! Защто иначе МАИТЕ ще се окажат ПРАВИ!

Надейте така колега че и мен ме разтревожихте.

Цецо  направи нещо !!!
Активен

ROKO а.к.а AMD президент .... !!!!!!

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3469
    • Профил
« Отговор #56 -: Jul 17, 2012, 14:22 »
Казвам се Цветан, завършил студент от Шумен.
А иначе как ти викат???
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

Mitaka

• Гост
« Отговор #57 -: Jul 17, 2012, 14:51 »
Казвам се Цветан, завършил студент от Шумен.
А иначе как ти викат???

Внимавайте какво пишете!!! Това може да е другия Цветан (Цветанов).... още повече, щом се подписва като Цецо... разтревожен съм!
Остава да се появи и Бойко, и...
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #58 -: Jul 18, 2012, 13:51 »
С последните два коментара и аз започнах много да се тревожа (В Русия съм!). А като сметнем, че месец май мина  и няма  да се върне, направо втасахме, нищо не може да се направи. Бойко на кой ни оставяш?
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

chen_dzen

• Напреднали
  • Публикации: 623
  • Distribution: Debian 6.0 Squeeze
  • Window Manager: GNOME
    • Профил
« Отговор #59 -: Jul 19, 2012, 21:06 »