Е, ясно е, че от това няма да се получи тема, подходяща за текущия раздел, така че намира място в кошчето. Чудех се дали да не отиде в някой от другите два раздела от секцията "Хумор, сатира и забава", но... така и не хванах някакъв определен замисъл в темата. Не мога да гарантирам, че авторът не е Цецо Кукуто, но имам основания да смятам, че не е той. Е, възможно е да е някой негов последовател, имитатор, но може и да е някой шегаджия. Съмнявам се да е последовател, тъй като не виждам никакво защитаване на началната идея в темата. Ако е за майтапа... темата се развива толкова меланхолично, че заспивам преди да се засмея... Липсва и каквато и да е било философия. Не знам... остава ми някаква празнина. Щеше ми се да разбера идеята на темата 
Просто идеята не се получи. Исках да възродя донякъде уеб-облика на Цецо Кукуто в интернет пространството (минус спама, разбира се) и донякъде бях вдъхновен от темата в същия този форум, където някакъв човек търсеше координатите на Цецо Кукуто. Оказа се обаче, че не съм толкова добър имитатор, колкото ми се искаше. Хората от bgdev форума веднага го разбраха. Е ... колкото и да гледам Краси Радков, той може да си бъде гениален имитатор. Но пък от друга страна Юлиан Вучков или пък ако щете Апостол Апостолов, Добри Божилов или дори Жорж Ганчев някак си внасят нотка на свежест в нашето скучно и сиво ежедневие.
Прочее, Добри Божилов ми е сред приятелите във фейсбука, макар че рядко общуване. Както и да е. Щеше ми се да се получи максимално добра имитация на Цецо Кукуто и някак си да забавлявам останалите. Жалко наистина, че не се получи. Не знам дали беше по-добре да продължа да играя ролята на шут. Рано или късно шегата щеше да лъсне, както и кой е авторът на шегата. Все пак не пиша зад прокси.
А авторът е... един човек, който вчера му беше писнало от това, че в WoW-а всички сървъри бяха празни (както е преди експанжън) и искаше да си разнообрази времето

И той си е лудичък, както всеки човек си има своите откачености

Но пък си ги обича всичките