Автор Тема: Нов ъпдейт на 10.04 несъвместим с Либре Офис!  (Прочетена 1042 пъти)

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Вчера или предния ден излезе нов ъпдейт, но ми иска да дейнсталирам Либре Офис, а след дейнсталирането му, повторно инсталиране е невъзможно, че изисквал по-висока версия на други пакети! За сега съм върнал ОО и няма проблем, но би било добре да има решение и за Либре Офис.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
След ден, два като обновят и другите пакети. Странно, аз снощи обнових, но не ми махна ЛО.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

tolostoi

• Напреднали
  • Публикации: 1337
  • Distribution: Ubuntu
  • Window Manager: Unity
  • левел: авераж :)
    • Профил
Вероятно ползвате различни хранилища.
Активен

... в Столичен инспекторат една година след миграцията, продължават да работят под Linux. Което, май прави "експеримента" успешен
by entusiast

backinblack

• Напреднали
    • Профил
Вероятно ползвате различни хранилища.

Тва не го разбрах! Хранилищата са си официалните!

На някакъв пакет Libexttextcat-data офиса му пречи! 
« Последна редакция: Sep 03, 2012, 11:36 от backinblack »
Активен

konan

• Напреднали
  • Публикации: 117
    • Профил
backinblack,навярно си обновил през Ubuntu Tweak и затова така се е получило.При нормално обновяване пакета Libexttextcat-data,не е чекнат и не се инсталира...
Активен

tolostoi

• Напреднали
  • Публикации: 1337
  • Distribution: Ubuntu
  • Window Manager: Unity
  • левел: авераж :)
    • Профил
За хранилищата имам предвид, че едни си карат само на секюрити ъпдейти, други си карат на секюрити + ъпдейти, пре рилийзд+ бекпортс и т. н. Зависи какви чавки си сложил. Отделно може да имаш търд парти хранилища (разни ппа) като по подразбиране се инсталира пакета който е с най-висока версия (без значение в кое хранилище е), в ппа-тата има пакети, които не обръщаш внимание, че са инсталирани от там (аз поне не обръщам внимание докато не стане нещо проблем).

П.П. Това което написах като го прочетох и не можах да го схвана, не ми е ден явно  ;D
« Последна редакция: Sep 03, 2012, 16:20 от tolostoi »
Активен

... в Столичен инспекторат една година след миграцията, продължават да работят под Linux. Което, май прави "експеримента" успешен
by entusiast

backinblack

• Напреднали
    • Профил
backinblack,навярно си обновил през Ubuntu Tweak и затова така се е получило.При нормално обновяване пакета Libexttextcat-data,не е чекнат и не се инсталира...

Не е през туика! През синаптика!
Активен