Добре бе, не мога да си обясня как може да има някой, който да защитава циганите, и да твърди, че не е морално/нормално да им викаме "цигани"
Вие на ясно ли сте, че ако на мангалите им се даде малко власт, те ще ни избият за няколко дни, и изобщо няма да има никакви защитни организации и тем подобни измекярщини? Те не ни искат, не ни понасят, и биха направили всичко възможно да ни няма.
Та, който ги защитава и оправдава това, което правят - да си вземе няколко вкъщи, да си ги гледа.
Не било морално да им викаме цигани, дискриминация било... ако аз кажа смърт за циганите - това е дискриминация... ако един циганин каже "смърт за българите" - това е интеграция...
То има и пример:
Заради гнусните мръсни гадни миризливи цигани умряха две млади момчета... и "държавата" не направи нищо.
После, камара телевизии показаха как групи от въоръжени цигани се появяват с ножове, дори и имаше един с автомат и... НИЩО.
После, някакъв пич от Варна направи фейсбук група "Клане на цигани". За разлика от циганите, той беше арестуван за часове, и още на следващия ден - осъден по бързата процедура. На 2.5 години, условно.
Точно след убийството в Катуница баща на мой приятел счупи 2 стъкла на циганско БМВ Х6. Осъдиха го - на 2 години при първоначален СТРОГ режим, плюс - да плати 7600 лв. на циганите.
Циганина, който уби момчето го осъдха да заплати обезщетение от... 2000 (да, ДВЕ ХИЛЯДИ) лева на близките!!!!!!
И после - някакви навлеци ще ми говорят, че аз не трябвало да говоря против циганите, че това било дискриминация... айде бе!
Като ги харесвате - вземете си ги у вас. Но не давайте на другите тон в живота.
В интерес на истината, аз не познавам НИТО ЕДИН човек, който да е с добро мнение за циганите.
Аушвиц е прекалено либерално за тях - там са ги държали живи.
Те трябва да се изтребват на момента, до крак!!!