Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Надолу

Автор Тема: Кацали ли са американците на луната  (Прочетена 28534 пъти)

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
Re: Кацали ли са американците на луната
« Отговор #60 -: Feb 10, 2014, 16:57 »
Само първобитни цивилизации използват радиовълни-та да пътува радиосигнала  с години...виждате ли колко ни е първобитно образованието??
« Последна редакция: Feb 10, 2014, 16:59 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #61 -: Feb 10, 2014, 17:28 »
Мче като е така и владеят свръхсветлинните скорости от къв чеп им е да си правят бази по луната - като им е толкова интересно направо да долетят тук и като се нагледат на приматите и да си ходят обратно.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3467
    • Профил
« Отговор #62 -: Feb 10, 2014, 20:43 »
А на мен пък ми е интересно какви модулации ползват извънземните.  ??? ??? ??? То явно, че за комуникации не използват електромагнитни вълни..... Ама каквото и лъчение да ползват пак трябва да са същите, познатите ни модулации на сигналите.

« Последна редакция: Feb 10, 2014, 20:56 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

jet

• Напреднали
  • Публикации: 3469
  • Distribution: debian
  • Window Manager: kde
    • Профил
« Отговор #63 -: Feb 10, 2014, 21:12 »
А на мен пък ми е интересно какви модулации ползват извънземните.  ??? ??? ??? То явно, че за комуникации не използват електромагнитни вълни..... Ама каквото и лъчение да ползват пак трябва да са същите, познатите ни модулации на сигналите.
Може да взривяват свръхнови в такта на морзовата азбука  ;D
А може пък извънземните да са по-големи индианци от нас и да не знаят какво е радио и телескоп. Ако са бактерии,ще ни бъде трудно с телескопите.
Може пък йоносферата им да е по дебела от нашата и да използват по-ниски мощности за радио предаване и затова да не стига до нас (културните хора говорят тихо колкото да се разберат - не да крещят и всички да ги слушат).
А може Анунаките да чакат планетите да се сближат (както се твърди за предишните ни срещи) и тогава да отскочат до тук (пак някой ще възкръсва, ходи по вода и т.н.).
Активен

..⢀⣴⠾⠻⢶⣦⠀
  ⣾⠁⢠⠒⠀⣿⡁
  ⢿⡄⠘⠷⠚⠋
  ⠈⠳⣄⠀⠀⠀⠀  Debian, the universal operating system.

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #64 -: Feb 10, 2014, 21:33 »
Бах те и да крещят и да излъчват брутално силно, имам силното усещане че след само няколко светлинни години, сигнала ще се удави в околния шум до степен до която е невъзможно да се приеме нещо колкото и да се напъваш. Тая SETI програма примерно ми се струва малко безсмислено начинание, ама знам ли, може пък и да извадят късмет...но пък досега нищо не са хванали и все ми се струва че не е защото наоколо няма барем едни залупени извънземни като нас дето ползват/са ползвали радио.

Освен ако наистина не взривяват свръхнови нарочно, за да ни кажат здрасти де.
« Последна редакция: Feb 10, 2014, 21:43 от gat3way »
Активен

programings

• Напреднали
  • Публикации: 219
  • Distribution: Arch Linux, BunsenLabs Linux, FreeBSD
  • Window Manager: XFCE, MATE, Openbox
    • Профил
« Отговор #65 -: Feb 11, 2014, 08:23 »
Хванали са, хванали са...

Wow! signal
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #66 -: Feb 11, 2014, 10:10 »
Зевс,

гледам си по-навътре в нещата та имам няколко въпроса.

След като обори електричеството като такова каквото ни е познато, ми е интересно вярваш ли в такива неща като еволюция или фактът че организмите се състоят от клетки? А по повод "виждането" -- ти извънземните виждал ли си ги?
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #67 -: Feb 11, 2014, 10:32 »
Веднъж попитах нещо за тоци, защото съм много бос. В крайна сметка народа тук стигна до заключението, че всъщност не знаем нищо за тока, нито ние, нито училите го, дори професорите. И тогава се присетиха и за светлината. В учебника от пети клас по „Физични и химични явления“ пише, че било поток от фотони, но в същото време било лъчи. Ха сега лъчи или поток от частици?!

Та да, много малко знаем за нещата около нас.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6505
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #68 -: Feb 11, 2014, 10:37 »
Какво си питал за тоци ?
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #69 -: Feb 11, 2014, 12:03 »
То се оказа, че темите са няколко. Едната е за „алтернативната енергия“, ето тук е втората, на която се оказа, че пак Зевс ми е отговорил, но са се включили Нетер, Бота, Гейт и други:

http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=43190.msg247908#msg247908

Темите са вървели горе-долу успоредно и нещата са разпилени, не мога да дам точни връзки към всички мнения относно „природата“ на електричеството, светлината, торсионните полета, енергията Чи, радиовълните (май имаше и още) и т.н.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

laskov

• Напреднали
  • Публикации: 3180
    • Профил
« Отговор #70 -: Feb 11, 2014, 12:06 »
Как си комуникират извънземните?
Как мислите, баба Ванга как и с каква "скорост" е достигала до Информацията?

PS: Акашови записи ?
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 12:18 от laskov »
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

BRADATA

• Напреднали
  • Публикации: 833
  • Distribution: Slackware/Mint/CentOS
  • Window Manager: console/KDE/LXDE
    • Профил
« Отговор #71 -: Feb 11, 2014, 12:42 »
То се оказа, че темите са няколко. Едната е за „алтернативната енергия“, ето тук е втората, на която се оказа, че пак Зевс ми е отговорил, но са се включили Нетер, Бота, Гейт и други:

http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=43190.msg247908#msg247908

Темите са вървели горе-долу успоредно и нещата са разпилени, не мога да дам точни връзки към всички мнения относно „природата“ на електричеството, светлината, торсионните полета, енергията Чи, радиовълните (май имаше и още) и т.н.
Офтопик:
Не съм много сигурен, че съм прав (и дано не съм), но имам чувството, че напоследък са се навъдили едни хора като човека с прякор на бог тук, дето са от типа "И язека не знам како е, ама и тека не йе".... Само пишат как еди каво си е глупост и еди онакво си е тъпотия или невярно, но леко избягват да кажат как е, ако не е така... Мисля, че се наричаха "тролове" в интернет жаргона. Може да им се признае, че подтикват към размисъл, но определено дразнят... Особено когато постовете са съчетани със солидна доза неграмотност.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #72 -: Feb 11, 2014, 12:59 »
Доколкото рабирам от популярната култура, то извънземните си общуват с телепатия, още нещо необяснимо за науката, но за сметка на това документирано тук на Земята. Вероятно има нещо общо с невидимата връзка между елементарните и атомни частици, дето завинаги оставали зависими независимо къде се намирали.

Относно Зевс, Брада не си прав. Той е доста грамотен човек и професонално се е занимавал с всякаква електроника. Тук има и други жичкаджии дето са се изказвали в подобен смисъл, макар и с не толкова неуважителен тон. Но пък човешките отношения май са си за отделна дълга тема.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #73 -: Feb 11, 2014, 13:47 »
Въпреки което, не виждам някакви особено позитивни страни на шаманизма.

В някои случаи обаче има лесно лечение. Примерно когато някой шаман ти заяви че света около нас не съществува физически, а само в съзнанието ни - при което никога не следва съвета ти да си удари главата в несъществуващата стена и те оставя на мира. Случаят не е такъв сега и не искам да създавам негативни настроения, давам го само като пример, но ако някой заяви че електричеството не е насочено движение на електрони, а примерно неразбираем за човешкия мозък феномен, плод на божествената воля, първото което ми мине през главата е да го помоля да удари една молитва на своя господ и да бръкне в контакта. Тези неща винаги работят доста добре и спестяват доста загубено време и нерви.
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #74 -: Feb 11, 2014, 14:08 »
   Ето ви идея какво ползват за комуникация-на времето имах Котка. Живеех с родителите си на шестия етаж :) . Та всеки път когато баща ми викаше асансьора от първия етаж-нашият асансьор е много шумен-асансьорното помещение е на нашият етаж....та баща ми като викаше асансьора от първия етаж -а той се прибираше по различно време-Котката го чакаше на вратата....Откъде сега Котката знае, че той си идва??  В  езотеричните учения се говори, че ако можете да ми прихванете мислите няма значение в коя част на галактиката сме разпръснати-контактът е осъществен...За усилване на връзката се ползват кварцови кристали-да същите, които ги има във всеки GSM да стабилизират честотата...

Друго-когато ми пламтят ушите знам, че някоя мацка мисли за мен-всеки път се оказва, че имам съобщение по Вайбъра, например...

А може би великият Тесла е казал нещо, ама идиотите го крият...
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 14:42 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11   Нагоре
« назад напред »