Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу

Автор Тема: Кацали ли са американците на луната  (Прочетена 28538 пъти)

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
Re: Кацали ли са американците на луната
« Отговор #90 -: Feb 11, 2014, 15:28 »
gat3way "Когато фактите говорят и Боговете мълчат"-

в случая наблюденията с Котката доказват на практика, колко боса е съвременната наука в опитите си да "обясни", и как нищо не знае.

Имаме Котка доказваща абсолютно безапелационно, че съществува по Висша Енергия, без да си е общувала с мен-Поведението и го Доказва-ако трябва пак прочети поста ми-толкова просто и ясно съм го обяснил, ние се движиме много често по релсите на Догмите и не виждаме и не възприемаме Очевадното.

Баща ми е на 1-вия етаж и натиска бутона на асансъора-след 2 секунди Котката е пред вратата на 6-ия етаж-след 20 секунди баща ми излиза от асансьора на 6-ия етаж, за да види Котката, която го е чакала 18 секунди! и е знаела, че е той, още преди да се е качил в асансьора. Стотици хора се возят през деня в този асансьор, обаче Котката не седи пред вратата да чака напразно-тоест-не бърка Кода!-Тоест-Котката ползва по-Висша Енергия, от глупавия ми двуядрен бла бла смартфон, и от всички телекомуникационни устройства и  компютри на Планетата!
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 15:42 от ЗевсБг »
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #91 -: Feb 11, 2014, 15:44 »
Цитат
Имаме Котка доказваща абсолютно безапелационно, че съществува по Висша Енергия, без да си е общувала с мен-Поведението и го Доказва-ако трябва пак прочети поста ми-толкова просто и ясно съм го обяснил, ние се движиме много често по релсите на Догмите и не виждаме и не възприемаме Очевадното.

Ами някак не виждам как доказва че съществува по-висша енергия (каквото и да рече "по-висша", защото от това което разбирам това трябва да е "енергия, която хората не владеят"). Още по-малко пък абсолютно безапелационно. Защо според теб го доказва? Това че не знаеш как котката усеща стопанина си е доказателство че съществува мистериозна висша енергия? Не виждам връзка. Утре някой може да каже че компютъра му е машина обладана от духове и космически енергии само защото няма представа как работи примерно.

А иначе тя котката със същият успех би използвала висшата енергия, за да разбере че си паркира колата на паркинга примерно, ама не го прави. Ако от това започнеш да вадиш  заключения за съотношението сигнал/шум на висшата енергия, приета от котката, вече сериозно ще оставиш всички глупави професори без думи :)

Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

lunarvalley

• Гост
« Отговор #92 -: Feb 11, 2014, 15:49 »
ебати майтапа настана!  ;D ;D ;D
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #93 -: Feb 11, 2014, 15:53 »
   Котката така или иначе не е по-глупава от умните професори, защото знае, че ще има някое друго парче луканка, което всъщност е Енергия, а не някакви недоказани твърдения за същноста на Енергията, без реални доказателства.
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #94 -: Feb 11, 2014, 15:57 »
  От друга страна и професорите не са безнадеждно глупави, защото предварително знаят, че ще има безкрайни пълчища безнадеждно глупави студенти, които ще слушат с респект глупостите и псевдонауката, които преподават...
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #95 -: Feb 11, 2014, 16:36 »
Отношението сигнал-шум е Ясно-Котката никога на Бърка Кода. Всичко е Енергия, дори "материята"-така, че това че Котката ползва по-Висша телекомуникационна Енергия е повече от ясно! 

Тя е възприела информацията под формата на по-Висша Енергия!

И да винаги -Котката "паркира правилно"-винаги застава на най-положителното място и там където ще е най-красива и ще се впише  композиционно най-добре в средата-така че го прави!-питай притежателите на котки.

Други въпроси??
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 16:45 от ЗевсБг »
Активен

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3467
    • Профил
« Отговор #96 -: Feb 11, 2014, 17:12 »
Спомням си някой беше писал, как така е насочено движение на електрони, тия електрони се движат със светлинна скорост и никога не се блъскат, не им влият физични закони на дядо им Алберт и чича им Нютон, като например при тази скорост да се размажат и т.н.

Bot-a го беше писал ... Само че електроните в проводника въобще не се движат със скоростта на светлината а се движат по бавно и от охлюв. Около 10-15сантиметра за 10 минути. http://en.wikipedia.org/wiki/Drift_velocity
Та затова не се размазват. Ама че се блъскат... сигурно много се блъскат иначе няма да има шум. като вземеш един усилвател дадеш на късо входа му и го надуеш на Max - шума който чуваш е точно топлинният шум на материята.

А това което се движи по проводника почти със скоростта на светлината е електричекото поле. елементано обяснение е Единият електрон побутва другият следващият по-следващият и така електрическото поле се разпостранява със скоростта на светлината и моментално стига до другият край на проводника.

Имахме един преподавател по физика. Та той разправяше следното: Ако вземеш едно парче проводник и го изтръскаш (така както се тръска живчен термометър ;D) то през проводника ще протече ток и на краищата му ще се получи потенциална разлика. Просто защото електроните също са материя и имат и маса.
« Последна редакция: Feb 11, 2014, 17:40 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #97 -: Feb 11, 2014, 17:20 »
Аз това го казах в съвсем различна светлина - защо котката не отива пред вратата по-рано примерно, а точно горе-долу когато собственикът й е в сградата, защо не го прави да речем докато си паркира колата отпред. Защото имам странното подозрение че висшата енергия която "лови" е просто звук, а котките имат далеч по-добър слух от хората - по-добър честотен обхват, по-добра селективност и по-чувствителен слухов апарат. Другият момент е че котките доказано реагират на стимули подобно на кучетата на Павлов - ако моята се скрие някъде така че не мога да я открия примерно е достатъчно да отида и да отворя пакетчето с таблетките cat grass и моментално е дотърчала при мен.

Та според мен просто котката много добре чува стопанина си на първия етаж, за разлика от теб. И това че ти не можеш да я чуеш съответно води дотам че "доказваш" свръхестествени хипотези. Между другото като гледам това е и доста често срещано:

http://voices.yahoo.com/a-cats-hearing-cats-ears-responsible-more-4799760.html?cat=53

Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3467
    • Профил
« Отговор #98 -: Feb 11, 2014, 17:30 »
Аз пък имах две котки. Обаче и двете бяха тъпанарчета и нямаха никакви екстрасензорни способности. :'(

Ама съм съгласен де, че се среща при животните. А при хората си е доста често явление. 

« Последна редакция: Feb 11, 2014, 18:01 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

edmon

• Гост
« Отговор #99 -: Feb 12, 2014, 00:16 »
колко ли пъти в секунда могат да променят насоченото си движение електорните.... :)
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #100 -: Feb 12, 2014, 07:28 »
Аз това го казах в съвсем различна светлина - защо котката не отива пред вратата по-рано примерно, а точно горе-долу когато собственикът й е в сградата, защо не го прави да речем докато си паркира колата отпред. Защото имам странното подозрение че висшата енергия която "лови" е просто звук, а котките имат далеч по-добър слух от хората - по-добър честотен обхват, по-добра селективност и по-чувствителен слухов апарат. Другият момент е че котките доказано реагират на стимули подобно на кучетата на Павлов - ако моята се скрие някъде така че не мога да я открия примерно е достатъчно да отида и да отворя пакетчето с таблетките cat grass и моментално е дотърчала при мен.

Та според мен просто котката много добре чува стопанина си на първия етаж, за разлика от теб. И това че ти не можеш да я чуеш съответно води дотам че "доказваш" свръхестествени хипотези. Между другото като гледам това е и доста често срещано:

http://voices.yahoo.com/a-cats-hearing-cats-ears-responsible-more-4799760.html?cat=53

Баща ми нямаше кола!

Защо не е отишла по-рано да го чака-ами да не глупава да кисне да го чака по-рано??

Ама как ще чуе стопанина си, като стопанина и не говори, и как ще чуе през входната врата и разстояние от 6 етажа ?? И какво, като са неговите стъпки-по тях ще се ориентира?? Да чуе точно неговите стъпки през входната врата и разстояние от 6 етажа??-Това е пълен абсурд!!! Тя не скача, когато е чула стъпките му, а когато Чува моментът, в който баща ми натиска копчето на асансьора и асансьорът тръгва!

Че феноменът е "Свръхестествен" е повече от БРУТАЛНО ЯСНО!

Ти сега търсиш точно под вола теле-за да намериш материално обяснение!!!

"НЛО то не било НЛО-било метеосонда-ама че се движело по-бързо от изтребител напред назад-О-това са вашите халюцинации"....

« Последна редакция: Feb 12, 2014, 07:53 от ЗевсБг »
Активен

BRADATA

• Напреднали
  • Публикации: 833
  • Distribution: Slackware/Mint/CentOS
  • Window Manager: console/KDE/LXDE
    • Профил
« Отговор #101 -: Feb 12, 2014, 07:38 »
Приятелю трол, след последните ти постове тук с чиста съвест мога да употребя тази титла по твое име... Това, че ти не чуваш не означава, че котката ти не чува... И тук, съгласно твоята теория за виждането и невиждането следва да бъдеш заклеймен като "тъп професор", "..... учен" и не-ми-се-търси-какъв-друг-измет...

Науката е нещо, което поставя въпроси, дава им правдоподобно обяснение и след което започва да търси доказателства, които или оправдават или не оправдават това обяснение. И на тема електричеството и електроните - не е намерено отхвърлящо доказателство на тази теория, а повярвай ми много хора са работили по въпроса. От това следва, че ти си този, дето не е наред с главата и най-вероятно му е свършило нещото, дето пие...

Нищо лично, но не харесвам и трудно понасям хората, дето мерят нещата с различен аршин когато ства въпрос за самите тях...
Успех в живота и внимавай да не паднеш в някоя дупка, дето не си видял през цветните цайси, пречещи ти да виждаш реалния свят!
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #102 -: Feb 12, 2014, 07:58 »
   Приятелю-Ти си трол-жалка жертва на жалкото материалистическо учение, което твърди, че друго освен материята  няма-като се знае, че материята е форма на Енергия!!!-Ти внимавай-Ти си Паднал в дупката на Бруталното си Материалистическо Невежество!!!

Чула стъпки през входната врата и разстояние от 6 етажа и се е ориентирала по стъпките-може и от Луната да е чула-колко Тотално са безгранични  глупостите, които пишеш!!!

А за категоризирането по мой адрес като "измет"

Цитат на BRADATA:

"заклеймен като "тъп професор", "..... учен" и не-ми-се-търси-какъв-друг-измет... "

ЗАСЛУЖАВАШ БАН ОТ САЙТА!!!
« Последна редакция: Feb 12, 2014, 08:11 от ЗевсБг »
Активен

senser

• Напреднали
  • Публикации: 1328
    • Профил
« Отговор #103 -: Feb 12, 2014, 08:25 »
Чула стъпки през входната врата и разстояние от 6 етажа и се е ориентирала по стъпките-може и от Луната да е чула-колко Тотално са безгранични  глупостите, които пишеш!!!

Добре де, каква е разликата дали котката е чула стъпките на баща ти или, че реагира точно на неговото натискане на копчето асансьора (в това последното, аз лично силно се съмнявам, но както и да е)?
Значи, ако котката може да усети (чуе) баща ти през 6 етажа за теб е абсурд, който не може да бъде обяснен чрез "свръхестественото". В същото време обаче котката може да разбере кога баща ти натиска копчето на асансьора и това вече е висша форма на енергия? Не разбирам каква е разликата между двете "свръх способности" на котката, и защо едното е възможно, а другото не.
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • М
    • Профил
« Отговор #104 -: Feb 12, 2014, 08:33 »
  Еми всичко е относително-естествено е че е "по-Висша Енергия"- ни и трябват проводници, нито предаватели-естествено е Природата да е по напред с нещата от нас...

Ние , ако се докопаме до това-представяш ли си каква революция би станала-най-малко сигнала до марсохода няма да закъснява-това е първото, за което се сещам...да, и от GSM-и в сегашният вид няма да има нужда-по скоро устройство с което изпълняваш функцията "натискане на копчето асансьора" - по-нататък усилвател и приемник на мисли-тоест комуникация директно на мисли...ама трябва да се внимава какво се мисли-нещо сложно стана...

по добре да си остане GSM за междугалактически контакт...
« Последна редакция: Feb 12, 2014, 08:43 от ЗевсБг »
Активен

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
« назад напред »