Автор Тема: За световната политика, Украйна и българското общество  (Прочетена 48358 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Честно казано - най-вероятно да. Може би по доста по-насилствен начин, но най-вероятно да.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Гледам само за няколко дена руснаците откриха първия Volksverräter на Кримска почва :)

http://15minut.org/article/pervyj-nacional-predatel-krymskij-tatarin-2014-03-23-20-24-08
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
Смей се ти, ама нещата в Европа хич не са смешни.  >:D  :'(

Sharia law to be enshrined in British legal system as lawyers get guidelines on drawing up documents according to Islamic rules

Сигурно и нашите деди така са се смели през 14 век... Историята я знаем...
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Мче това е хубаво, напротив на цялата простотия според мен. В смисъл подобни глупости няма да важат за немюсюлмани очевидно. Сега ако аз съм мюсюлманка с прецакани права и имам нагледния пример как може да не съм прецакана, стига да не съм мюсюлманка, може би ще се замисля по въпроса трябва ли религията да ми съсипва живота.  Тук им се дава избор да живеят в средновековието. Според мен това е инструмент за по-бързото асимилиране на мюсюлманите към упадъчната западна цивилизация. Нагледен избор - или ще живееш така, или ще живееш онака. В момента в който се откажеш от исляма, никакви шериатски тъпизми не важат.

Ти какво предлагаш - да ги вкараме в газовата камера ли? Мани, ще вземат да си направят втори Израел....тъй де не знам какво исляма е предвидил като европейски халифат.

П.П забави от Варна:

« Последна редакция: Mar 25, 2014, 00:38 от gat3way »
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
В момента в който се откажеш от исляма, никакви шериатски тъпизми не важат.

Точно тук е ключа от бараката.  Колко мюсюлмани си видял (особено живеещи по законите на Шериата, не нашите доморасли турци дето ядат свинско и пият алкохол), които са се отказали от исляма?  ::)
Или както е казал преди години покойния Муамар Кадафи:

Цитат
В Европа има 50 млн мюсюлмани. Имаме знаци, че Аллах ще даде победа на исляма в Европа - без мечове, без оръжия, без военни военни походи - и ще превърне Европа в мюсюлмански континент за няколко десетилетия.

::)
Активен

Без правила няма игра

stealth01

• Гост
Точно тук е ключа от бараката.  Колко мюсюлмани си видял (особено живеещи по законите на Шериата, не нашите доморасли турци дето ядат свинско и пият алкохол), които са се отказали от исляма?  ::)
какво значи да се откажат от исляма? да публикуват съобщение в държавен вестник?
аз лично се надявам все повече религиите (не само исляма) да зачезват. просто не виждам място за тях в един свят, където има поне някакво минимално ниво на образование. добре ще е за фанатиците да се направят някакви „резервати“ в отдалечени от населени места местности, където да не пречат на останалите... та така...
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Да ама Кадафи баш мюсюлманите го извадиха от канала и му видяха сметката :)

Плюс това, религиозният фундаментализъм е еднакво малоумен, без значение каква е религията.
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
какво значи да се откажат от исляма? да публикуват съобщение в държавен вестник?

Не знам, питай gat3way.  ^-^

аз лично се надявам все повече религиите (не само исляма) да зачезват. просто не виждам място за тях в един свят, където има поне някакво минимално ниво на образование. добре ще е за фанатиците да се направят някакви „резервати“ в отдалечени от населени места местности, където да не пречат на останалите... та така...

Това е добра идея, но както виждаш действителността далеч не толкова розова, още по-малко за белите европейци християни или с християнско потекло.  :'(
И аз викам арабите и африканците да си стоят по техните континенти, ама нА, напират към Европа да ни превземат с долните си глави!  >:D По същия начин по който мангалите пък превземат нас, българите.
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Мисля че се получава двусмислие тук...действителността че религиите не са изчезнали не е розова за християните? Може би за атеистите?

P.S абе тоя еврейски фашист май и той иска да лежи в Сибир за екстремизъм ми се струва...

http://news-w.com/63265-18922/
« Последна редакция: Mar 25, 2014, 12:34 от gat3way »
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
И трите основни религии проповядват морални ценности и здравословен начин на живот и хич не са излишни, а това другото е фундаментализъм!

Гейт, виж нещо интересно за теб събрано на едно място, а ти като не вярваш си провери инфото по другите източници!
http://www.epochtimes-bg.com/2014-01/140324-05.html
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Същите работи мога да прочета и за Хитлер примерно:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091109232257AAGfrmF

Е и?

О, BTW що така?

http://euobserver.com/justice/123612
« Последна редакция: Mar 25, 2014, 14:07 от gat3way »
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
Що не даде нещо по-полезно и актуално от тоя сайт. Например това:

http://www.epochtimes-bg.com/2014-01/140315-06.html

Като разглеждам останалите статии с неизвестните досега пророчества на Ванга и всички останали конспирации, стигам до следния извод:

1) Путин е велик
2) ЕС, САЩ и Япония са виновни за почти всички злини на света
3) За останалите са виновни китайските комунисти
4) Сидеров е велик
5) Комунистите са много лоши тъй като произлизат от империалистическа Франция.
« Последна редакция: Mar 25, 2014, 15:20 от gat3way »
Активен

stealth01

• Гост
И трите основни религии проповядват морални ценности и здравословен начин на живот...
факт. културата ни, моралните и етични норми са на база на религията. дори да се определям като атеист (или агностик), то не мога да отрека влиянието на религията.

... и хич не са излишни, а това другото е фундаментализъм!
НО вече са излишни. религията си е изиграла ролята - да наложи, със сила, определени норми за контрол над масите. взели сме, каквото е било полезно от там и трябва да загърбим безумията, на които все още се „вярва“. фундаментализма, макар и изкривен, си играе точно с „вярата“ на хората, за да придаде смисъл на изначе антирационални действия.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
И трите основни религии проповядват морални ценности и здравословен начин на живот...
факт. културата ни, моралните и етични норми са на база на религията. дори да се определям като атеист (или агностик), то не мога да отрека влиянието на религията.

... и хич не са излишни, а това другото е фундаментализъм!
НО вече са излишни. религията си е изиграла ролята - да наложи, със сила, определени норми за контрол над масите. взели сме, каквото е било полезно от там и трябва да загърбим безумията, на които все още се „вярва“. фундаментализма, макар и изкривен, си играе точно с „вярата“ на хората, за да придаде смисъл на изначе антирационални действия.

В днешния информиран свят, няма човек който да вярва в Бог и тем подобни, но това не означава, че трябва да премахнем църквата като институция и да спрем да честваме църковните празници! Че и да вземем да отхвърлим ценностите които възпитава!

То всъщност, ценностите вече започнаха да се подменят!
Активен