Подтикнат от думите на Цибер, с който сме писали заедно, все пак реших да отделя 10 мин. от живота си за каузата.
1. Много неграмотно. И аз правя грешки, всички правим грешки, ама това си е публична излагация. Дума магйосник може да напише само пълен неграмотник. Аз дори сега без малко да я напиша правилно, толкова ни е вкоренено това правило от началните класове. Изобщо не е само тази дума, грешките са повсеместни и очебийни;
2. Дриско и 100 кила били известни, защото са сатанисти. 100 кила е известен, защото е петдесет килограма с напикани гащи, но е прост за двама. Дриско тоже. Всякакви обвинения съм чувал за тия двамата чукундури, но това, че са сатанисти, направо ме разби;
3. Като стигна до Орикалкус, викам, ей сега остава да натопи и Ю Ги О. Щях да припадна, точно това направи. Да бе имам деца и съм изгледал всички епизоди на всички сезони още преди петилетка . Ако това е сатанъзъм, се моля демоните да идват по повече. Че повечето от нас знаят за Ю Ги О, ми говори, че не имаш деца, а самият ти си дете. Това обяснява и първа точка;
4. Виждал съм всякакви изчисления водещи до 666, даже в този форум май имаше за Бил Гейтс, ама това твоето е от най-нелепите възможни. Напълно задънена улица е да се отнасяш по подобни измислени, измукани изчисления;
5. Не има огромно значение, от къде знаеш нещо и никой няма да седне, просто ей така да ти повярва за някакви си твои фантазии;
6. Може да си гледал Наруто, но например аз не съм, явно това е от по-новите филмчета или не е въртяно по детските канали, все тая. Знака, който показваш, не е звездата на Давид, която вече уточнихме, че не е на Давид, Давид не е бил сатанист и знака също не е сатанински. Но това не е този знак, нищо, че си прилича;
7. Сигурен съм, че навън можеш да видиш много шестици. Лошото е, че не си ги виждал в бележника си и си мислиш, че като нещо е шестица, то е задължително сатанизъм. Нищо такова. Е добре де, сатанизъм е в бележника на зубрач
Премийка: знака на Мерцедес не е пирамида с око и триъгълници, а тракийски, значещ съвсем друго.
В заключение: да наистина няма да ти взема клипчето на сериозно, никой не би го взел. От друга страна е хубаво, че се увличаш по окултизма, предполагаемо белият окултизъм. Това наистина може и да може да ти даде отговорите в живота, а всеки намерил своята истина, е щастлив. Но преди да се правиш на проповедник, трябва поне мъничко да напреднеш. Има един тип кръстил се Иван Стаменов. Той е светлинни години пред теб и въпреки това, доста бързо му открих огромни слабости, пречещи да стане проповедник следващите столетия. А ти не си даже сукалче пред него.
Успех в ученето, проповядването после, ако въобще му дойде времето!