Аха, отмина вече времето на регулярните изрази, живеем в далеч по-сложен свят. Вече някой supervised learning oracle трябва да ти дава такива отговори, като това вероятно е някаква платена облачна услуга, вършеща така неблагодарната работа, за да ти спаси живота.
Ех значи...

Да приемем че това се прави от ултра добро самообучаващо се AI, и че всяка подобна валидация минава само и единствено през него, вместо всяка индийска маймуна да си го прави сама. В крайна сметка срещу него ще хвърлят един тон малоумни атаки които AI-то ще се научи да разпознава, и ще останат само най-трудните и неоткритите за това атаки, които с течение на времето ще клонят към нула. Понеже няма как да си 100% сигурен че множеството възможни атаки е изчерпано, теоретично една новооткрита атака която и човекът и тъпата машина са пропуснали, ще пречука цялата система и ще има доста широко поле за изява, заради централизацията. Кел файда от цялото упражнение.
Решението е просто - стоим си на латиницата за да не ни боли главата после
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
Докато инсталирах и разглеждах Red Star OS (операционната система на Северна Корея) научих логиката на писане/печатане на корейските йероглифи, за да мога да си го преведа. После потренирах японски и китайски. Много е забавно, мога да помогна 
Навит съм, стига после да ми свърши работа като повод да искам да ми вдигнат заплатата