Автор Тема: VirtualBox + phpVirtualBox = SECURITY_ERROR  (Прочетена 1175 пъти)

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
VirtualBox + phpVirtualBox = SECURITY_ERROR
« -: Nov 15, 2015, 10:21 »
Френд, от два дни се замаявам с Виртуалбокса в комбинация с пхпВиртуалбокси и ми дава някаква грешка дето и на доста други я дава и не можах да се оправя!
В другата ми тема съм пикал инструкция за инсталирането на в5. По един и същи начин инсталирах 4.2, 4.3 и 5 върху зентиала и върху чист сървър и 4.2 работи конзолата, а на 4.3 и 5 не се конектва!

https://www.google.bg/search?q=Disconnect+reason:+E:+TCP:+SECURITY_ERROR+Error+%232048&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=azNHVsGDFYWrsgHrrLDwBA
Активен

neter

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 3408
  • Distribution: Debian, SailfishOS, CentOS
  • Window Manager: LXDE, Lipstick
    • Профил
Re: VirtualBox + phpVirtualBox = SECURITY_ERROR
« Отговор #1 -: Nov 16, 2015, 00:10 »
Какви са настройките на виртуалната машина (или поне на някоя от тях, с която има такъв проблем), какви са настройките на phpVirtualBox, и какво пробва от предложенията в линковете от търсенето, към което си дал линк?
Активен

"Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве" - Джиду Кришнамурти

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #2 -: Nov 16, 2015, 00:26 »
Ами, аз по принцип не се занимавам с виртуалбокса и поради езиковата бариера цял ден съм се мъчил на виртуалка по разни инструкции да го инсталирам и накрая успях, като от всички инструкции обособих моя си http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=47081.msg290458#msg290458 възможно най-простичка. Трите версии по същата инструкция ги инсталирам и не знам дали пропускам нещо, но 4.2 стартира конзолата още на първата виртуалка с Уиндоус ХП която направих, но не изкача в голям прозорец, а 4.3 и 5 не вадят това съобщение което съм пусна в гугъл и доста имат същия проблем, но така и не можах да го реша.
Активен

backinblack

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #3 -: Nov 16, 2015, 00:27 »
........ Пробвах с версия 5 на абсолютно чиста вируалка 12.04 само с уебмин инсталиран и пак същия проблем.
Активен