Религиите са си човешки измишльотини.
Всички обреди и ритуали са направени за да впечтляват простите хора навремето. От тогава това се спазва стриктно. Ако не знаеш обреда и какво да рецитираш, все едно нямаш връзка с Бог. Всичко това някога е използвано за контрол на хората и се използва и до ден днешен.
Не бива обаче да се бърка религия с вяра. Вярата е съвсем друго нещо. Не е нужно да ходиш на църква, да плиш свещи и да следваш ритуали, за да вярваш. Богомилите точно за това са били избити. Защото са проповядвали, че не е нужно посредничеството на църквата, за да имаш връзка с Бог и за до общуваш с Бог. Всички религии са измама. Мюсюлманството не съм сигурен там, щото не съм чел корана, но може би трябва да го направя. За да имам представа поне. Но за Библията зная, че през четвърти век са се събрали една не голяма група духовници и са решили, че от тридесет и няколко жития, Новият завет ще се състои само от пет-шест. Не ги зная, точно колко са. Тези, които те могат да тълкуват така, че да разширят властта си над простолюдието и вярващите. През цялата история на Христианството хората са учени да се страхуват от Бог. Страх? Ей това показва лицемерието и фалша на цялата тази оргаризация. Сигурно и в Исляма е така, но там нищо не мога да кажа. Не слагам Будизма в графата с религиите. Това е по-скоро учение.
Хах, Надето с къса пола в Саудитска Арабия

Онез не, че не са виждали и повече, ама нали трябва да се държат, все едно е много грешно и нередно.