« Отговор #96 -: Feb 23, 2017, 12:29 »
Като чуя за Куалком и изпадам в ужас. Децата ми имат едни Пиксита (Pixi III). Ама то едни заключени зареждания, орязани възможности, дивотия над дивотия. За някакви задачи, които аз не ги смятам даже за задачи от вида на това да инсталирам приложение върху SD или да направя видео-запис на екрана — се оказвам в много-седмична борба, която в края на крайщата завършва с пълен провал. А да сменя ОС просто не може.
Отделно и шибаното Адрено. Ако си мислим, че Мали-то е кофти педерастия, ела да видиш него.
В статията не се уточнява от бързите или бавните big.LITTLE-и ли е това, но е, ако е от бавните, с нищо няма да е по-добро от Терес.
И изобщо от 15 години знам, че PCWORD са кухи лейки. Не съществува такова нещо като „системата в чип“. Нарича се еднокристална система.
Надълго и широко точно в тая тема разисквахме, защо това е идиотска идея, доразвила тази за микроконтролерите на место класическата процесор и чипов набор.
п.п. Ти имаш някаква много изкривена представа за земеделието и родината, като цяло. Може би защото не си работил в земеделието. Аз съм. Първо в страната ни няма никаква екология, че да можем да претендираме за екологични храни. Второ тук отдавна се произвежда по модерен начин и такова едно псевдо-екологично производство просто може да те доведе до фалит.
« Последна редакция: Feb 23, 2017, 12:58 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear