Ами очевидно тази корпорация се управлява много некадърно 
Мда, в интерес на истината, до преди години се управляваше много кадърно, но на всяка корпорация интереса на първо място е да постига печалби на всяка цена, а не да бъде социално дружество! Най-големия разход за всяка корпорация е цената на човешкия труд и най-голямата борба на всяка корпорация е, тази цена да бъде свалена до възможно най-ниския минимум.
Не знам ти в тази ситуация къде виждаш изгодата за себе си от кадърното управление на корпорацията САЩ!!!!!!?

?? За мен лично не е изгодно, а така също и за рашките и за китайците и аз за това и подкрепям тяхната борба, защото не си падам мазохист

.
Казах, че до преди време тази корпорация добре се управляваше, но и тя пострада от липсата на достатъчно качествени кадри заради това, че те са в основата на унищожаването на всякакви ценности обръщането на хората в некадърен консуматорски добитък, като този, който продължава да им се прехласва.
Рашките и техния лидер успяха да обединят и малкото останало все още не разрушено от таз корпорация общество, което малко от малко успява да отвори очите на поне част от не напълно разрушения консуматорски добитък.
П.С Абе, тази тема дали ще я приключите взех да се чудя

!