« Отговор #141 -: Jun 24, 2019, 16:48 »
Ами самия факт, че се обърках, значи, че не трябва да се ползва тази думичка. Защото следват половин час обяснения, че не става въпрос за траки, а някаква латинска думичка. Последната нищо чудно, ако човек се разрови пак до траките да стигне. Нещо като със славяните дето на латински са значели роби, а така си значат и до ден днешен в английския. Аз това дори нямаше да го знам, ако тази думичка не беше широко разпространена в компютърните науки.
Преди десетина години имаше интересно откритие. Мисля, че е било във връзка с търсенето на нефт и газ в Черно море. Не помня добре подробностите и сигурно ще сбъркам. Но в общи линии е следното. На стотина километра срещу Варна са открити (и май бяха снимани) руини на голям град. Като сравнили данните с черноморските потопи, се оказало, че това било крайбрежието на сладководното езеро от преди това.
До по-сериозни изследвания така и не се стигнало. Май било защото там дълбочината била много голяма, а и както знаем, нашето море на дълбоко не е особено гостоприемно. Та скъпичко би излезнало, ако е възможно.
Както и да е. Изглежда жителите на града просто са го преместили, малко преди или по време на потопите. Това обяснява защо точно във варненско е открито най-старото злато. На пръв поглед идва от нищото. Ама, ако е имало цивилизация, която е потънала, вече става друго.
=*=
Последните изследвания за Антихриста казват друго. През последните два века са се раждали доста нострадамовци, които са говорели по темата. Последния на който бях попаднал беше някакъв пленен от немците през ПСВ. Общо взето чертаят една и съща картинка. Ще има трета световна. Ще я почнат китайците, които ще тръгнат на запад. Интересно е, че и руснаците ще направят същото. Първи ще го отнесат арабите. След тях ще е западна Европа. САЩ май ще бъде напълно унищожен. Огромни части от планетата ще останат почти необитаеми. Земи, води, въздух, всичко ще е отровено. Ще загинат милиарди и то доста бързо, повечето няма и да разберат, какво се случва.
Тук е ролята на Антихриста. Той щял да дойде и да приключи войната. Даже щял да изглежда нещо като демократ. Ще раздавал права, ще е активен в поправянето на щетите и така нататък. Това щяло да е само за няколко години, докато света не откриел, че е съсредоточил цялата власт в ръцете си. Тогава щяла да настане някаква бясна диктатура. Но и това щяло да бъде за кратко. Само няколко години щял да има.
Другото интересно е, че от Христос го отделя и друго. Христос още в най-ранна детска възраст, три годишен показал изключителните си способности. И умира млад. На 33. При Антихриста щяло да е обратно. Той ще се разкрие пред света на една почти преклонна възраст.