« Отговор #512 -: Jul 07, 2020, 23:01 »
@malin1, много хубав въпрос и изобщо не е встрани от темата, защото този вирус засяга световната икономика в много големи мащаби
Казвал съм тук, че са ме обучавали лекари. Това се случваше в продължение на година и половина. Изнасял съм презентации, в които точно се засяга здравето на хората. Имали сме за гости лекари. Нито един от тях не ми е правил забележка. Много от тях ми стискаха ръцете, след като презентацията приключеше. Колежка ме беше викала да обяснявам на найна клиентка, като ме наричаше д-р Хикс. Пращал съм мои клиенти на определени специалисти, за да им поставят диагноза. Аз разбирах какво им е, след известно време разговор, но на практика нямахме медицинско образование. След седмица човека идва на нова среща и ми благодари, че съм го насочил правилно. Лекарите просто не поставят диагнози поне при половината си пациенти. Нагледал съм се на всякакви неща. Една клиентка ме носеше на ръце. Не можете да си представите чувството, да помогнеш на някой. На човек, който е отчаян. Отчаян от какво? Тъй наречените специалисти. А моето обучение беше само осемнадесет месеца. Толкова се работих в тази фирма. От казаното до тук. Зная, как функционираме, знная, какво са вируси, какво е имунна система, как работи.
Поради всичко това, не вярвам на почти нищо, кооето идва от медиите и от щаба конкретно. Вирус има. Но до там. Не е нищо от това, което го представят.
Защо вярвам в конспирацията за този вирус? Защото в момента няма ваксина, няма лечение. На практика единственото нещо, което може да се противопостави на това нещо е собствената ни имунна система.
Не съм чул и видял никой да обяснява, как да подпомогнем имунната си система. Как да я накараме да работи адекватно. Едиственото, което се чува , е, дали да носим маски., все още няма ваксина, да спазваме дистанция и подобни щуротии.
Реално, не помагат с нищо.
САЩ официално, пред камерите обявиха, как се броят умрелите от вируса - ако човек умре и го тестват положително, го пишат умрял от вируса. Няма значение действителната причина за смъртта му/ѝ.
На базата на това се определят политики, планове и всякакви други неща.
Дирижирано ли е? Очевидно. Планирано ли е? Най-вероятно. Ако тези две неща са верни, значи се гони цел. Със сигурност няма да ни хареса
« Последна редакция: Jul 07, 2020, 23:19 от 4096bits »

Активен
As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.