Ха-ха, във втората група ще съм само аз с безумно дългите ми коментари

Без никакво лицемерие, в първата група сте ми всички вие. Всеки един е уникален. Всеки един има различен опит, познания, мнения.
=*=
Първото нещо, което разбрах за SMF е, че има лимит на подписа. Подписа, който имам, ми е точно до последния възможен знак. Едвам го побрах. И Ачо няма да е възможно да добави в него всички машини, които е притежавал.
=*=
Относно тази говорителката. И аз го видях, но за мен това не беше новина и беше скучно. Преди много години цитираните „Биволъ“ пуснаха на шест части разговори познати от фолклора на премиера като „Две каки си говорили“.
Първите пет разговора бяха скандални разкрития за премиера, Цеко Минев и други хора по върховете на ОПГ „България“. Шестото парче от подслушания разговор беше курвенски истории, каквито придружават всяка власт, навсякъде по света (без Китай?).
В общи линии беше пълна скука. И беше дълго може би минута и половина. Но народа си пада по сеири. Точно тази част стана любима на всички. Страницата bivol.bg дни наред беше недостъпна от огромния интерес. С никой от предишните записи, това не се случи. Горкичките им сървъри и кабелни връзки. Издъхваха горките.
От тази последна част на разговора се разбра, че раз-Бойко има голяма слабост по тънката част. И като балкански 'жентълмен прави големи подаръци на булките си.
Така като гледам, тази говорителката му, даже е прецакана. Къщето (и то някакво грозно) струва само към милион и половина. Но за дърта чанта, толкова. Да беше млада, гореща мис „Гащи“, можеше и нещо по-добро с частен канал да речем. Но пък от друга страна, няма право да се оплаква. На колко от тях е взимал квартирка, толкова близо до сърцето си, а? Все пак Банкя не е някакъв мегаполис. Има си ограничения.
Сега като си помисля и Цв. Цв. има същия проблем. Едва успява да събере хората си в кв. „Изток“. На някои от тях се налага да прехвърля старите си къщета. Недоимък