« Отговор #556 -: Jul 11, 2020, 10:19 »
Не президента организира протестите.
Бойко за пореден път показа, че е патологичен лъжец. На един от петте брифинга вчера размахваше някакви листя, които уж доказвали, че НСО било командвано от президента и той казвал, кой ще се пази и какво става В същото време президента е искал оставката на шефа на НСО заради нареждането за ограниченото предвижване около сараите на Доганчо и малко след това онзи си я подаде. Дори откъм море затвориха нещастниците.
Гешев играе театър. Нищо не се опитва. Ако се опитва нещо, то ще е, защото го прави на себе си. Нито един прокурор не се е появявал толкова по медии досега. Този търси политическа кариера. И заради властта си в момента, нищо чудно да прецака всички и да ги затвори по килиите. Но това не означава, че го прави, защото е редно, а защото би му било изгодно. Не вярвам на този фашист, дори ми е гнусен. Отвътре го усещам, а тези неща никога не са ме лъгали. Този е много опасен. Впрочем половината прокурори в страната искат оставката му
Вчера бях на протеста. Онзи ден не можах да ида. Хареса ми, как изгонихме репортерите на Нова ТВ. Понечиха да протегнат микрофона да питат нещо някот от нас, ма после се дръпнаха сконфузено - може онзи да им е извикал нещо нецензурно. Опитаха се след това репортерчето да говори нещо пред камерата, обаче около него средни пръсти, подвиквания, освирквания, какво ли не. Просто си тръгнаха. Много ми хареса.
Ще видим сега, какво ще стане при сараите днес. Доган май се е оградил. Откъм плажа. Не зная, дали са смъкнали ограниченията от онзи ден.
Вчера е имало полицията е арестувала наред, след като се е стъмнило. Хората още протестираха. Напуснах към десет вечерта мястото и изглежда, малко след като съм тръгнал се е започнало. Лицемери!
Картинката не е хубава, но поне към някаква промяна се върви. Нищо чудно да стане и по-лошо след това. Но пък може и на добре да тръгне. Много е рано още. Но хората са бесни. Чувах ги, какво си говорят около мен, докато вървяхме между Дундуков и Орлов мост.
« Последна редакция: Jul 11, 2020, 10:29 от 4096bits »

Активен
As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.