Ремо, когато представяш само едната страна на монетата, най-малкото човек трябва да се съмнява. Русия има влияние в България и това не може да се отрече. Ма нищо не се каза за влиянието на САЩ у нас. Ако искаш независимост или понеотносителна такава, не можеш да гледаш само в една посока. Най-малкото е лицемерно.
Ами навярно защото така е устроен човешкия мозък, да забравя доброто и да помни лошото че да не му се стовари пак на главата ..напр. някой хора забравиха отде им е дошла кирилицата, а едни други в Мексико още се чудят откъде им дойде латиницата и тоя пущи испански - ама там се помни щото нали светата инквизиция с огън и меч

А аз не отричам че има и други влияния в България, даже има едно още по разпространено - почти навсякъде и си го пише в прав текст (Made in China), и на мен лично ми е много интересно, спомням си че навремето идваха освен ЕС и Китайчоците с големите проекти нашичките по какъв ли повод им отказаха....
Ама защо използваш "ще" ?!? Де що има западни блокове,България е в тях: евроГейския съюз,педерасткото НАТО, ...
А де - защо отказахме на Китайците - защото големия брат така ни нар
еди - троянско магаре в ЕС може, съюз с големия червен брат... ъ-ъ-ъ азиатски тигър не може.
Аз и избиването на евреите не оправдавам за разлика от някой хора тъдява, ама къде е там българския интерес (да го извъртя и аз по комун минцифайски когато не им отърва темата)

Ей, всичките - мамата си тракали.
Тъй е Ачка, изп*дерасти се тоя свят, ама не си го признават,и за парлама Истанбул обвиняват

(много п...и_останалата_азбука... малко резняк, и това ги "притеснява" меко казано, че няма да стигнат за всички)

А да - и у Варшавскио бехме, и на него му ...таковахме мамата.