С'я,понеже говорим за нивото на политиците...
За да не излезе ,че Бойко Борисов слуша "Лунната соната":
Очевидно е виден ценител на сръбския ...ъъъ... турбофолк:

Кои ли са видните сръбски чалга певачки ?
Я кашика да каже (опс
).
Остава единствено да извадиш снимка с Вестна Змианац и имаш пълен комплект ултра-звезди на сръбския фолк. Между другото Весна няколко пъти е гостувала на Слави в ЬТВ. Първия път беше особено нелепо. Беше някъде около 2005-та, а бе във времето, когато още нямаше умнофони, а Нокия държеше 90% от пазара. Може и малко по-рано да е било.
Тогава Весна му каза, че е била женена за шефа на Сименс. Слави рече — а тези дето правят телефончета, нали? Това, което не знаеше, че въпросните „телефончета“ бяха бизнес-модели, с какви ли не функции и бая скъпи. Това беше направило тези апарати много качествени, но и много скъпи. Към онзи момент Сименс вече бяха излезли от този пазар поне от няколко години. И не на последно място Сименс е огромен, немски концерн дето чак с подводници се занимава и правенето на „телефончета“ винаги е било под 2% от оборота им и в най-добрите години.
Това е компания сключваща сделки с правителства за какво ли не. Например на нас са ни продавали влакове и машини за производство на лични карти. Даже два пъти ни продадоха такива машини. Всяка българска, лична карта е произведена от преса на Сименс.
Та такива работи. Славун много често съм го хващал в големи издънки. Например друга гостенка му беше една кака, А-нещо-си Гранде. Това беше тогавашната Мария Бакалова на Холивуд. Много красива, много млада, минала през няколко касови хита. Май играеше в „Жената котка“. Аделаида, Аделина, не мога да се сетя. Нещо такова се казваше.
Та тя е бивша манекенка и му обясняваше, че е рекламирала, какво ли не. Едно от нещата, които изреди беше Беерингс. Към онзи момент тази компания беше световен монополист в търговията с диаманти. Първо самия Славун никога не беше чувал за нея. Но това, което съвсем ме втрещи още преди това, беше, че преводачката го преведе като — рекламирала съм много бири. А това беше един от най-добрите преводачи в България. Превеждала е на министри, премиери, конгресмени и всякакви важни клечки, които са наминавали у нас. Тя също не подозираше за съществуването на Беерингс. Даже се видя, как леко се запъна, преди в крайна сметка да го изплюе като „бири“.
Такива работи.