« Отговор #1263 -: Jun 13, 2022, 19:26 »
Малко пояснения. ТВ+ е телевизия на БТК (в случая става въпрос за кабелния оператор БТК, а не телекома). Те са просто приемник, а предаването е външна продукция.
ТВ+ няма честоти, това е кабелна телевизия. Честотите у нас ги „раздава“ Нуртс (т'ва е някакво съкращение), който заедно с БТК беше откраднат от масата на несъстоятелност на КТБ. Сиреч честотите ги държи Шиши с позволение на Вовата (личната му банка).
„Алтернативата“ е „проект“ на две години. Нашумя почти в първия си ден (нямаха може би месец), когато им дойде големия удар. Излезе филма на Навални за двореца на Путкин в близост до Сочи. Те преведоха филма на български и направиха фурор.
Щом говоря за „проект“, може би вече се досещате — соросоиди. Това е същата жълтопаветна, умна и красива пасмина майкопродавци изгонени първом от ЬТВ, а след скандала с Дарина Сарелска и от Нова. Гледам ги от време на време. Все пак със Сорос сме на едно мнение, че Попър е прав. Само, че той го прави с такива плазмодии. Та като хората най-близо до личните ми виждания, няма как да не ги държа под око.
=*=
Съжалявам, че не се обадих предния четвъртък или сряда беше, когато кабинета беше ударен. Нямах възможност. Бях зает. Трудех се по важни събития поне за нашия край.
Знае се, че съм луд почитател на дуото Петков-Василев и ако има избори, на които ще съм съжалявал, че не съм гласувал, то ще са предните. На следващите избори няма да съжалявам.
Разбира се, не харесвам всичко, което вършат. Например трупането на още заеми ме докарва до лудост. Това е поради слабостта им. Не може двама души да се оправят с цяла държава, която не иска да мръдне дори милиметър. На всяко тяхно действие има лют отпор от всички. И това го казвам като човек, който лично щеше да е облаготастван, ако плана на министър Караджов беше успял. И не, не работя за асфатовата мафия. Никога не бих.
Което ни връща на темата, защо се разклати кабинета. Най-после се видя, че кукловодите на дългуча и Доган са едни и същи. Шестте милиарда за строителните барони станаха достатъчен повод Славун да опита публично самоубийство.
Не можем изобщо да си мием ръцете. Заслужаваме точно всяко нещастие, което ни се случва и много повече.