Изродия

Тази боя сигурно би имала много приложения.
А, че човешките сетива са ограничение, имам съмнения по въпроса. И не зная, дали сетивата възприемат или нещо друго.
Казвам това, щото ми се беше случила много интересна случка преди време. Прибирахме към къщата след разходка някъде в провинцията и понеже разходката се проточи, а не бяхме взели светлини, дари телефоните, че нямаше покритие, ( иначе много се хвалят операторите с това ), нямахме с какво да си светим, а се стъмни. И ходехме по един "черен път", който ни отвеждаше право там. Черен път е в кавички, защото и кола толкова рядко минаваше, че имаше само следи от гуми, където е минавано от време на време. Та както си вървяхме и нещо си бърборехме, изведнъж ремо, пред очите ми изсветля. В рамките на около секунда някъде, @remotexx, толкова бързо стана, плавно преминах от състояние, едвам да виждам къде да стъпя ( по следите от колите ходехме, щото имаше трънаци по тревата, пък никой не беше с дълги панталони ), вече не само да виждам пътя, а можех да преброя всяка тревичка наоколо. Толкова добре виждах. Изобщо не ми беше вече тъмно.
Не се дрогирам, не взимам изобщо някакви такива нещица. И до ден днешен не зная, какво ми стана тогава. И другите с мен не можаха да измислят нищо.После ме гледаха много сранно в къщата. Май мислеха, че съм взел нещо

Зная, че очите ми няма как за секунда да станат в пъти по-чувствителни. Те са просто сензор. Така си мисля поне. При биологията може и да не са точно установени цифри. Или очите виждат нещо, а нещо друго го интертретира. Мисля си, че беше нещо "софтуерно". Имам няколко такива случки в живота си, дето ме накараха да си мисля, че не знаем, на какво сме сопособни. Наистина не знаем.