и под линукс лисока /102.10.0esr (64-bit)/ ми вади същата грешка, вече набарах откъде идва, но не и защо.
Някой с по-последна версия на ФФ ако може да тества с
тоз клипЗначи установих че не го кефят нещо параметрите и до/като експериментирах (кой точно от ембед параметрите ми го "ембедва") и то взе че се оправи т.е. един път като го ставя без параметри (т.е. само по ИД на клипа) и като го зареди и после не фейлва (работи с всякакви параметри вкл. и измислени) - явно вече ми го вади от кеша..
т.е. при мен с някакви (ембед?) параметри доста често фейлва с тая грешка първите няколко пъти - за разлика от всички останали браузъри които работят от раз
Значи ако пробвате и ви го зареди сменeте клипа с друг - някой нов и още не гледан въобще а запазете само екстра параметрите, че ми стана интересно, само при мен ли така...
П.П. При мен не сработи с нов/негледан клип от плейлиста вдясно - явно прелоад-а ги позарежда и са ми в кеша, но както забелязах само Лисока най-много ми гърми на нови негледани клипове/линкове с параметри (най-вече ембед)
П.П.П. знам че не го харесвате тоя сайт, но само тук набарах клип който на 100% фейлва
от
този коментарнапр. като се цъкне на "гледане в YouTube" - т.е. не цъкайте на Плей че ще го пусне ембед а на "гледане в YouTube" долу в ляво че да го докара линка с параметри.. после може да пробвате и с други браузъри, аз още не съм намерил друг браузър който да се дъни така.
П.П.П.П. има напредък - явно е бъг там нещо по секюрити пермишъните на страницата която ембедва клипа - напр. като го цъкна последния линкс с контрол и клик (да го отваря в нова стр.) и си работи ама щото аз го отварям /същото и при копи песйт в нов таб/, но ако цъкна с нормален клик вече се задействат пермишъните на стр. в която е вградено и явно не дава corss-origin, ...ама явно е бъг, щото у другите браузъри си работи, а у лисока даже някой път ми гърми и на линкове от тубата/плейлиста ...може би е опция към клипа дали (собственика му) разрешава имбедване или не... (ама па от др. страна wordpress-а го отваря в нова стр. та не знам дали е бъг на ФФ или на всички останали)
Сега ке чекам(е)
некой да го рипортва и га го оправят
Мерси на отзовалите се

(т'ва не са сълзи а пот /и кръв още малко щях да фърля - борбата бе безмилостно жестока/)