А бе имаше и свестни... по-късите обикновено
Шатовалон
Кметът на Кастърбирдж (или нещо подобно)
Октоподът (Корадо Катани - преди дедо Стефчо... Данаилов да им го ....развали /къмто седми осми сезон/)
Имаше и един детски - синьо лято
хеле па имаше един чешки ли полски ли беше - Колеги шофьори (или нещо такова)- попикавали сме се от смех смех и пак смех (ама вече остаря)
Аз още се мъча да изровя отнякъде музиката от един сеирал - Лионецът (не едноименния филм а БГто беха купили сериала, който обаче никъде не можах да открия - навремето така започнах с китарата с тая музика и оная от осъдени души, на една струна отначало и... те така /е и погребалния марш като най-лесен/)
Напоследък се опитвам да наваксам (предимно пропуснатите) БГ филми
вчера гледах този
https://www.youtube.com/watch?v=1WrL6H-p2KAопитали се да направят нещо и почти са успели ама - по нашенски докато не се из*ат на метеното не може ..и без 2-3 момента в които са попрекалили и им развалят иначе хубавия сценарий
въобще вече като гледам БГ филм и се сещам за един лаф от дечката градина още - като видехме некой ТИР и все ще се намери некой да се изцепи че вместо Made In Turkey на нашите требвало да пише Ташак Баджак Булгаристан(джак) - щото са голем.. ташак (не говоря за старите, който би трябвало да са в музея - на тоталитарното изкуство /дето Веждьото го прекръсти/ - там поне има шедьоври дето само звука им е кофти, ама ам Зевса да си признае що така)
А бе друго си е подходящата среда и атмосфера, ..друго си е да изгледаш напр. Флашданс ама сред стари заварчици (7 разряд и нагоре) и само лафове да слушаш ...и професионална оценка

могат да и дадът разряд на тая булка и само по картинка

П.П. А синковците растът и вече задават въпроси на които се затруднявам да отговарям, напр. вчера гледахме трейлър на новия филм на Дисни там за некви русалки и големия синковец ме пита, тате тая русалка освен че не руса ми що е чернокожа, и аз почвам да му обяснява там за квотите между актьорите, а той ме порязва със - ама там на дълбокото откъде толкоз слънце че да направи чак такъв тен?
А сега де - как се прави тен под вода
https://www.youtube.com/watch?v=8RqaqqMXJ1Iи кат не е руса що не го и прекръстят барем на Малката чернилка, а

П.П.П. Никсън аз имах предвид Аватар 2 конкретно - вместо един цял тричасов филм е трябвало минсериал да го рпавят 3 х 1ч. или там 4-5 нормални серии от минисериал или пък да бяха си го направили по кратък час и половина стига да я разкажат тая история и тогава нямаше да е само на спец ефекти.