Автор Тема: Филми, които ни вдъхновяват ♥  (Прочетена 101920 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4502
    • Профил
Re: Филми, които ни вдъхновяват ♥
« Отговор #375 -: Jul 17, 2025, 18:38 »
   Чарлийз Терон няма как да изглежда по-добре от Скарлет Йохансон
(не че последната е кой знае ква Убавица), но поне има "Оскар"...

А бе не знам как изглежда ама поне може да играе - сравнявам последните им филми там оня с динозаврите (които даже играха по-добре, макар и изровени от Дуум2) и тоя - Стария пазач 2
6,1 : 5,1 рейтинги според IMDB, на който обаче аз не вярвам - тия карат според рейтинга на дзвездите у филмо а наскоро на един филм и според кинтите наляти в рекламата му, които бяха повече от кинтите наляти у филмо - Barbie 6,8 рейтинг със $100 movie budget vs. $150 million marketing budget  ::)

Докато първия има (сравнително) добър сценарий, но поради слаба игра и мижав интерес... то втория макар и с доста посредствен сценарий, там само актьорската игра го спасява.
Личното ми мнение е, че оная Йохансоновата щерка, само се разхожда и чете реплики из тоя филм (при това... може и по-добре, но явно не била достатъчно добре мотивирана - дали финансово дали по друг начин)

П.П. Уточнявам - не съм почитател нито на едната нито на другата (нито на третата, нито на Барбиту)
« Последна редакция: Jul 17, 2025, 18:55 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5913
    • Профил
« Отговор #376 -: Jul 18, 2025, 12:29 »
   "Барбиту" е уникален ташак,ебаси малоумния филм.

Тотален абсурд е факта,че спечели на милиард $ !  ???
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8183
    • Профил
« Отговор #377 -: Jul 18, 2025, 12:32 »
Така и не изпитах интерест да го изгледам  ;D
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #378 -: Jul 18, 2025, 13:10 »
   Добре си направил ...
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #379 -: Aug 02, 2025, 05:29 »
Ако си падате по-стрелялки и... по-добър е от Барбиту  ;) но с малко
Osiris (2025)

Напомня ми по нещо на една много дърта игра...
UFO: Aftermath
https://www.youtube.com/watch?v=At_EP4O2u48
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4278
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
« Отговор #380 -: Aug 02, 2025, 08:39 »
Мен ме кефят такива, с извънземен елемент. Ще го изгледам, мерси  :)

Доп. Верно като компютърна игра, поне началото, голяма патаклама и фрагове на килограм, докато се появят извънземните. Още не съм го догледал.

Почнах да превъртам напред, стигнах до появата на баба Сара Конър и го изключих. Някаква посредствена мешавица между Дуум2 и Хищника.

П.П. На тая тематика- това малко по-бива:

https://www.imdb.com/title/tt3829266/
« Последна редакция: Aug 02, 2025, 15:09 от Nik123 »
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #381 -: Aug 03, 2025, 01:08 »
Е, сега... те щото пък стрелялките имат някакъв сценарий въобще - казах че е малко по-добър от барбиту т.е. ако имате малко време за убиване с нещо неангажиращо...

Поне презареждат и сменят пълнителите правилно напр. едно(то) Узи с пълнител с 30, 40 или 50 патрона може да стреля доста по-дълго от един снайпер само с по  5-6 презареждания (и после беж)

Аз и нещо друго се сетих за пореден път се напъват да говорят (чужди) езици които не рабират - що не фанат едно ИИ да им говори перфектен руски хем па и с акцента и интонацията на "дзвиздътъ" ..ама явно си мислят че по тоя начин сакън ИИто да не им скърши хатъра и да не им накърни имиджа на звезди е... или е това или е от мързел и/ли незнание... ама това не е оправдание, то в днешно време оправдание няма, щом ония от ЕС могат да слушкат БНР  ;D т.е. оня там Волгин в симултантен превод в ефир от ИИ с неговия глас и интонация на перфектен ингилизки при положение че ние си го чуваме отдолу на блъгарски (някой наскоро бе пущал тъдява линк - къде синнронизацията на устните не съвпадаше т.е. така де съвпадаше на ниво думи но на ниво звуци гласни/съгласни и кога се отваря и затваря не съвпадаше)

П.П. А, и като споменхте Дуум, чудовищата от Дуума са във другия филм тоя новия Юрски парк - там.. хептен са решили да спестят откъм CGI (и са развалили иначе не чак толкова лош сценарий, разводнен до дупка, кофти режисиран, краднат CGI и/ли аутсорснат - толкова си могат и т.п.)
« Последна редакция: Aug 03, 2025, 01:27 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8183
    • Профил
« Отговор #382 -: Aug 03, 2025, 08:48 »
Не си правят труда за автентичен руски, защото хора, които не са го говорили или слушали достатъчно, не могат да хванат разликата.
Аз не мога да различа австралийския от американския английски.
Британския се различава.

Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #383 -: Aug 04, 2025, 02:10 »
То не е само до говоримия руски в сл.
Ами... Те сегашните, тия по новите реколти дето сега завършват май аутсорсват всичко и не им пука за качеството - чак ми иде да викна Аре бе няма ли да дойде ИИ вече да поеме нещата в свои ръце
Виждал съм какво ли не
От некадърно направен руски паспорт, верно само за един кадър но то се видя ясно ще верно буквите са кирилишки но нема такъв език, и още един там явно правен в Китай в час по трудово, същия като първия но само съгласни и с предпочитания към ж ш щ ю и т.п. които им мязат на китайските йероглифи, даже.. не знам може и да имаше некоя и др. валидна дума на китайски , вероятно псувня.

А върхът на сладоледа беше един първокласен филм където се биеха изхиртили да превеждат бутоните на таблото на руски, обаче първо не знаят че ракетите не се стреля с тях а се запускат т.е. launch и второ погрешното fire го беха превели като пожар (това си пишеше на бутона за изстрелване)

И сега последно какво стана с Гогата, да не го отнесе некой летен пожар, или хищна пантера... Да пущаме ли вече некролозите  ;D нали се бяхме разбрали некой ако не се обади повече от 6 м. и го отлъчваме..
« Последна редакция: Aug 04, 2025, 02:13 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #384 -: Aug 04, 2025, 10:44 »
   Е как може да пишеш такива неща  за кашика ?  :o

Заринал се е с работа, най-вероятно му и плащат много.
А може и жена му да го е стегнала...
Активен