Автор Тема: Курвенските пинизи на малките-и-меките  (Прочетена 158226 пъти)

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7744
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Re: Курвенските пинизи на малките-и-меките
« Отговор #1140 -: Nov 30, 2025, 15:37 »
сега погледнах, в архивите ми имам четири инсталационни исота с WINXP. И един пакет WINXP-SP3.
Активен

MB - AsRock ; CPU - AMD FX 6350 6X3.90 GHz; Fan - Cooler Master; Memory - Kingston HyperX 6 GB; Video - NVidia GeForce PCI-E; HDD - WD 1TB SATAIII; SB - Realt ek HD Audio; DVD-RW - HL-DT ST DVD-RAM; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller 1.0 Gbps; PSU - Fortron Gold80 500Watt APFC

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8756
    • Профил
« Отговор #1141 -: Nov 30, 2025, 16:49 »
Ами това е оптимизирано да харчи много малко ресурси.
Мининума, който изисква е Pentium 2 на 233MHz и 64МВ RAM.

Абсолютно изчистена система без нищо, освен системата.
Понеже някой тук ползваше 7, си помислих, че и това би било полезно за някого. Евентуално.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4464
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
« Отговор #1142 -: Nov 30, 2025, 19:19 »
Аз ползвам 7, от време на време, и то не толкова заради седмицата като ОС, а заради едни скриптове в разни .пдф файлове на някои администрации- трябва ми понякога адобе заради подписването на същите .пдф-и с КЕП (засега в линукс няма вариант). На седмицата с по-стара версия на адобе стават нещата. На ХР не мисля, че ще се получи.
И, о, ужас, точно така- работи ли, не го барай. И не го барам. Нямам намерение заради инцидентни подписвания с КЕП в адобе да слагам новите версии на уина, който ще изпищи и за нов хардуер- не, мерси, излишни разходи. Ма щели да ми хакнат дъртия уин, който ползвам много рядко- да го хакнат, ще си го преместя, най-много да получат достъп до разни заявления до общината, или областната управа- да си ги натикат там, дето слънце не огрява :)
Виж, ако някой друг ми купува хардуера, а аз съм просто работник на заплата във фирмата на тоя някой друг, няма проблем- ще стана радетел на най-хай-новия хардуер и най-хай новата версия на коя да е ОС.
« Последна редакция: Nov 30, 2025, 19:22 от Nik123 »
Активен