Аз съм изключил всичките глупости на либрата за корекции, че не ме кефи да ми подчертава, да прави главни букви и т.н.
Да, прав си, че е отделна функция от правописа, бая рових да ги изключвам тия глупости.
Файърфокса също ме кефи, но предимно ползвам опера и тор-браузъра (то последното пак е на 90% файърфокс). Файърфокса ми трябва за ДАЕУ, ЕПЕП, кадастъра, НАП и т.н. системи, в него съм си настроил КЕП-а, т.е. по работа.
Хрома веднъж го пробвах на уиндоус и не ме изкефи, в линукс имаше някакъв хромиум, и той не ме изкефи.
Файър, скоро влизах в НАП и ми извади някакво прозорче, че можело вместо джавата да ползвам някакъв оупън уеб (по спомен), да не би да е станала революция ?

П.П. Ей това имах предвид:
https://login-portal.nra.bg/auth/login( кликаш на " Какво е необходимо да направя, за да използвам портала с електронен подпис? " )
и вече излиза и това :
"Вашият компютър да поддържа стартиране на JNLP файлове (Open Web Start или Java Web Start). Първоначална инсталация на приложението Open Web Start, базирано на отворен код, можете да изтеглите от ТУК и да се запознаете с техническите изисквания за работа и подписване на документи в портала за електронни услуги, предоставяни от НАП"Подчертаното визирам, да не повярваш..