никога не съм къстомизирал никакви настройки, та не знам там по дефолт има ли руски и кой по ред е дали преди или след БГ
Аз даже и никога не сменям интерфейса на БГ (поради мижав интерес ..и много бъглив интерфейс)
Ами ИИ като едно ИИ би трябвало да може да (се) опердели - след като правилно се е насочило към Ботев Пл. , нищо че питах за оня другия Ботев но очаквах барем за пловдивчанина да е на БГ
.. т.е. препдолагам под "тренирахме го изключително на/за БГ" се има предвид БГ тескт, което оутсорснато в Индия - местните възприемат като а бе къв'то там тескт намерите на кирилица (се е български)
Ама какво се чудим - той народът си го е казал, тоо.. обещаването не е като даването (важното е да обещаем че вече има/ме ИИ на БГ че да ни рипнат цените на акциите, пък тооо... дотогава /докато доде време за даването/ я камилата я камиларя я ние ще кешираме приходите и фирмата на некой мангал да опере пешкира накрая)
П.П.
Четвъвтък anyone - a-a-a все забравям че вие тая/оная ОС не я ползвате
..иначе щяхте да сте чували и за "Бългаски език" И.Т.Е(ли беше , народ ли беше)
П.П.П. Извинявам се, остарявам вече и не помня (както едно време), но ме поправиха за главния виновник
За култовия както се изразяваш "четвъвтък" трябва да благодариш преди всичко на господата от DATECS .