Така е. Но аз пак съм на далавера, т.е. моите пари не идват от разни операции, било то с акции, или недвижими имоти, образно казано, а от професията ми. И каквото изкарам от професията, го влагам в твърд актив, земята си е земя, къщата- къща. Не се обезценява, напротив- и винаги може да се продаде, при необходимост (не дай боже), и то с хубава печалба. Така правя аз, но разбира се, всеки сам си прави сметката и си преценява, ако има свободни пари, какво да прави с тях, изказвам лично мнение.
Доп. А с това, че просто да държиш налични пари в банка у нас, не е много ОК- съм съгласен.
П.П. Тогава, при покупката, имаше вариант да купя и още един такъв парцел в близост, но трябваше да изоставя плановете за нова къща (тогава), защото тогавашните налични пари щяха да отидат само в парцелите. И едва сега, като продам втория парцел, да почвам със строежа. А оттогава досега вече лека- полека, с остатъка от тогавашните пари, съм направил някои неща по строежа, които, ако щях тепърва да почвам, биха ми излезли двойни пари на тия, които съм дал до момента (за същите неща по строежа). Имам чувството, че бетона и арматурата поскъпват ежедневно. Пък и аз нали работя, и си изкарвам средства и понастоящем, нещата си вървят. Танто за кукуригу.
П.П.П. Сори за офтопика