При наличие на желание всеки може да си изрови, каквото му трябва. Да не говорим пък, че светът не е само Интернет. А който иска, да си разчита само на разните му "интелекти". Да му подават, каквото са заложили собствениците и разни инфлуенсъри и фъкчекъри.
П.П. ИИ ще проверява себе си, докато окончателно се сговни от повърните, с които тоя софтуер напълни нета. Да, мега прогрес, да генерираш траш контент и после да го цитираш при запитване. Ремо написа, че БД вече била еднаква- не, не е. Хората мислят, а програмката сама се пълни със собствения си боклук из нета, разширява си базата (с боклука си). Да му имам "интелекта"

Щото е толкоз успешен, МС налива в Нвидия, същите пари Нвидия ги налива в нещо си друго, а другото нещо ги налива обратно в МС и т.н., ебаси измамния поток на средства. Като гръмне балона, някои много ще пищят. То имаше един юридически анекдот навремето:
"-Абе другарю, отде ги имате тия пари?"
"-От шкафа ги вземам!"
"-А кой ги слага в шкафа?"
"-Жена ми!"
"А жена ви откъде ги взема?"
"-Аз й ги давам!"
"-А вие откъде ги имате?"
"-Ами от шкафа ги вземам, нали ви казах вече!"
Заместваш "другарю", "шкафа" и "жена ми" с наименования на компании, развиващи хипер-мега-супер ИИ, и балонът се очертава ясно.
И това върху фона на много агресивна кампания във всякакви медии, как изкуственият "интелект" можел да мисли, разбийш ли, абе направо прогресът е това бе, как смеете да се съмнявате, трябва да си плащате всички, оо, не искате и не вярвате- значи вие сте изостанали примати, краят ви се вижда, помните ли динозаврите, а?