Хаха

ЖП-линиите и 20 години да стоят без влакове, нищо им няма. Евентуално подмяна на траверсите, ако са дървени (и необработени там с масла и химии), но самите релси си понасят (и са понасяли) повърхностната ръжда от влагата доста добре (все пак не са и не са били от обикновено желязо). Същото и за локомотивите, и вагоните, с правилната консервация (в жп-депото на Варна, това в началото на Аспаруховия мост, има един парен локомотив и съм виждал преди години как го задействат, явно преглед и превъртане).
Я да постои "празен" някой дата център едни 10-15 години (и с изключени вентилационни и подобни поддържащи системи, че кой ще им плаща тока през празния период след пукането на балона, па ако ще и само 5-6 години да е), пък да видим колко ще е актуален хардуера му след това, с тези тенденции софтуерът да изисква все по-мощен хардуер, еле пък софтуера ако е прословутия изкуствен "интелект".
Ремо, а по въпроса за борсите- дай личен пример, излез, играй и печели там

Раздвижи се, инвестирай се, да те цитирам, а съветите после

На мен ни борси, ни облаци ми трябват. С това "кинти" през 2-3 поста оставяш впечатление за някаква маниакалност в тази посока. Без да имам ни най-малко намерение да се заяждам.