« Отговор #358 -: Mar 16, 2022, 09:09 »
С всяко мнение звуча все по-апокалиптично, нещо над което съм се присмивал дълги години. Недостоен съм да се сравнявам с Касанра. И все пак твърде мрачни мисли ме сполитат.
Съдейки по този форум и неща, които чувам, като, че ли част от европейците вече започват да разсъждават по темата. Обаче сме си безпомощен континент, а гражданите не бих нарекал никак онеправдани, но поне не слушани от водачите си, които сами по себе си са марионетки.
По-лошото е, че тревожни сигнали идват оттатък Атлантика и то е по липсата на сигнали.
Ей го нашия съфорумник Джет. Купи си Тесла. Сега обмисля да тегли нов кредит. Живее си живота. И съм убеден, че масово там хората са спокойни, а няма за какво.
Няма да е днес и няма да е утре. Но едно или две десетилетия е достатъчно скоро. И може да се каже, че чука на вратата. Та няма да съм никак спокоен, ако очаквам в следващите десетилетия да бъдат убити десетки, а по-вероятно стотици милиони в една много дълга поредица от регионални войни, които като нищо ще се превърнат в световна. А и да не станат те де факто ще бъдат такава, защото ще гори целият свят. И не знам в Северна Америка, на какво се надяват, тях това да ги подмине. Само за справка, под тях е Южна Америка, а тя е врящ котел. Как си представят, че това няма да прескочи границите им — не знам.
« Последна редакция: Mar 16, 2022, 09:11 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear