« Отговор #163 -: Jul 07, 2022, 16:54 »
Отново емоционално реагираш, @jet. Кои сме тези ние, дето не можем да направим една магистрала 50 години? Аз ли съм? Или някой останалите тук?
Ние ли спряхме Белене? Ние ли продадохме банките? Кой точно от нас тук направи или не направи всичко това, дето си го дал за пример? Предполагам много добре знаеш, кой направи или не направи тези неща. Ние тук ли съсипахме селското стопанство? Но говориш за нас, сякаш сме част от тях - взелите решенията. Аз не съм учавствал в решаването на нищо от това. Нито в прилагането. Съмнявам се някой от останалите тук да го е направил. Ти лично, колко магистрали опъна, колко банки имаш и колко атомни централи вдигна? Колко корена домати си посадил и отгледал? Когато ми отговориш на тези въпроси, тогава ще приема критиката ти лично към мен. Както се опитваш да ми вмениш някакви чувства - като лична вина за всичко това, все едно аз съм го правил, а не продажните копеленца, които минаха през властта.
Та като говориш за нас, моля те, не ни слагай под общ знаменател с престъпниците, които бяха на власт последните тридесет и повече години. Ако нещо ние сме сбъркали, е че не окъпахме с кръвта им жълтите павета нито веднъж. Може би тогава нещо щеше да си дойде на мястото. Ти така и не ми отговори на въпроса, защо си там и защо избяга? Един-два пъти съм ти го заадавал. Да те обвинявам ли, че не си направил нещо от всичко това?
И да те светна, накъде върви света, ако не си го забелязал още или просто не си си вдигнал капаците от очите. Към разруха върви. Ще ти вземат всичко, @jet... И ще искат да си им благодарен. Няма да имаш къде да живееш. Просто няма да можеш да си го позволиш. Може и да нямаш работа, защото всички бизнеси ще фалират. Само най-големите ще останат. И средства да се издържаш няма да имаш, а ще си на помощи от държавата. Като малките деца ще си безпомощен. Щото контролът върху живота ти няма да е в твоите ръце, а в техните. На всичко отгоре парите, дето ще ти ги дават, за да живуркаш с тях, нямаш да имаш свободата, за какво да ги харчиш. Или кога. Ще имат "срок на годност". Ако не ги похарчиш до три или шест месеца, изгарят. Ако не ги похарчиш, където са ти казали, няма да можеш да ги похарчиш.
Ето натам върви света. А Канада е една от първите държави, където това ще се лучи.
« Последна редакция: Jul 07, 2022, 17:00 от 4096bits »

Активен
As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.