Да благодаря на Ремо, че се включи¹!
Както казвах, битката е за баницата. Путин с нищо не е по-различен или добър от Макрон, Трюдо, Байдън или кой да е. В много отношения е по-зле от тях. Самоповтарям се, ама онези поне се стараят да изглежда, че терора им е обоснован и не чак толкова директен. Колко им се получава (особено около пандемията) е друг въпрос.
И при едните, и при другите все въпрос за пари става.
Та и тук — руснаците паднали в капана на китайците. Ами аз това го разправям от първите дни. Въвеждайки санкции и изолирайки Русия, ние рискуваме, Русия да няма друг ход, освен да стане суровинен васал (по-популярно това се нарича бананова република, макар да се отнася основно за Ю. Америка) на Новокитайската империя.
Ние прекалихме. Дори студената война, че беше студена, като не броим две олимиади, които взаимно бойкотирахме, до последно се явявахме на спортни състезания заедно. Защото изолацията никога и нищо добро не е донесла.
А днес (точно днес, това са протичащи все още състезания) на европейското по баскетбол и световното по волейбол, не само сме вкарали незаслужаващата Украйна по втория начин, но им се дават „служебно“ победи с цел да се вкарат в медалите. Не вярвам чак златото да им дадат, това би било нелепо. Не, че не го направиха на Евровизия, но тук все пак има спортен момент, не само политика и шоубизнес.
И в същото време Русия е извадена и от двете, като световното даже трябваше да е у тях.
С какво Украйна е по-различна от Русия, че тях ги включват неправомерно в състезания и им раздават медали, а другата я вадят от тези състезания, като в поне някои от тях Русия си има реалните шансове за тройката?
=*=
Радвам се да видя името Стрелков. Не бях чувал за този човек от около седем години, когато умно се оттегли или му подсказаха да се оттегли, щото тогава в ЛНР и ДНР си действашен чистка. Нищо, че Денис Пишулин си е жив и здрав до днес.
По някое време, като не го чувах с години, се бях попритеснил, че може вече да е мъртъв, а после изобщо забравих за него.
Много голям симпатяга е този човек. И подобно на Осман Октай, няма, няма и пусне някоя бомба.
Ама и тия нещо са се объркали. Да се нарича Стрелков с определението терорист е силно преувеличено и невярно.
=*=
Не знам това за четирите бона дали е вярно. В крайна сметка, докато работех, това ми беше брутната заплата за четири месеца, а бях на началническо място. Всъщност тъкмо ги бутнаха 5% нагоре и ме изгониха

Та ми се струват много. Ако някой ми ги даде — веднага почвам да превеждам Александър Дугин на български и да го публикувам в сто, спя̀йбукски профила, нищо, че нямам нито един.
Който не знае — Сашето е един неосвидетелстван, но особено невъздържан луд, който през последните десетилетия разправя едни приказки, на които Шехерезада би завидила. Онази истинската, а не к*рвата на раз-Бойко.
От друга страна, твърде мизерно. Другата страна дава милиони.
Та не знам на Ленчето може ли да се вярва, освен, че прави добри свирки, ама от моята уста, това е педофилия поради разликата във възрастта ни.
Но дори да има капка истина — това е жалко. Имаме дълбока конспирация — някой по шумаците дава пари на ръка (поне да беше Монеро) на някакви типчета. Другите си го обявяват официално на страницата на посолството и на тия пари се плащат данъци.
===
¹/ Поднасям извиненията си, че не отворих връзките му по ред причини, главно мързел да се боря с Cloudflare (IA не всеки път сработва) и да пренасочвам на ръка тубата (има една страхотна добавка: Libre redirect). И за фашистите има някакви неща в github, ама обикновено изискват pupletear (headless chromium), docker, онова там на основата на v8, че го забравих (сървъра за js) и други ужасии, та не съм пробвал. Изглежда няма лесен начин да заобиколиш този тумор и да работиш с реални адреси по ИП. Тия изроди ни върнаха четиредесет години назад и унищожиха идеята за domain name server.