4к - всичките ти твърдения са вятър и мъгла, ама не ми се пише и на мен
например -
1) Путин праща затворниците на фронта, дава и кинти :
https://www.cnn.com/2022/08/09/europe/russia-recruits-prisoners-ukraine-war-cmd-intl/index.htmlКогато ти нападнат страната си малко по-мотивиран от този който те напада - останалото са празни приказки.
2) А руснаците защо бягат от Русия или и за това не знаеш.
3) За Китай доводите които съм ти дал (ще ги свържа вместо теб) са, че Китай е затънал в достатъчно лайна, че да помагат на когото и да било.
4) Добре украинците не са мотивирани, а за какво точно са мотивирани руснаците да се бия?!
5) Като бутнали гаражите - това ли е великата цел на разузнаването - мислех, че можеш повече.
6) Под педали артисти имам предвид, че описват и разиграват нещата от живота както ги виждал (т.е. педалски сват). Останалото Гогата ти го разясни.
7) каква точно роля виждаш за украинския президент, когато са им нападнали страната (сигурно да се скрие в кремълския бункер и да се фука с швейцарския си часовник и костюмчета - визирам малкия фюрер)?!

Kато казвам, че имотния пазар се разпадна в Китай, би трябвало да знаеш, че именно този пазар обира инвестициите на местното население, щото няма алтернатива), а и точно този пазар осигурява пълненето на общинските бюджети - всичко това се е изпарило. Хубаво дето купуват нефт, ама при спряла икономика се видя колко се купува (справка 2020г. ) - какво да го правят.
9) Като Путин не е отчаян, какво търсят разни чеченци, сирийци и пр. бойци в Украйна (сигурно затова гогo им вика коалиция). Стигнало се е дори до там да търси оръжие от Иран и С.Корея. Нали беше пълен с оръжие.
Ами направи една проста сметка - всяка цев на оръжие си има живот - брой изстрели и отива на ремонт/замяна. При тези десетки хиляди изстреляни снаряди на ден - колко дълго мислиш, че тези оръдия ще изкарат.
Руснаците ги чака голямо клане и тези 50 хил. убити досега ще им се видят като капка в морето. Обърнали са го на бяг и дори си зарязват пълните складове с оръжие и муниции.
Самопровъзгласените управници на измислените републики си подават оставки да избегнат преследване (видеото което дадох има и документи по въпроса).
Путин да си стяга багажа, щото когато и твоите не те искат повече, ти е спукана работата. Путин може да се дърви и с ядрено оръжие, ама Москва е на 300 км. Да не забравяме, че нямат опит дори и с това оръжие (всичко е сухи тренировки досега).