« Отговор #1943 -: Dec 30, 2023, 19:53 »
Много ми е тъпо да пиша в раздел „42“, след като най-после от няколко дни форума заприличва на истински.
=*=
След като вчера РФ изстреля 160 ракети по военни обекти в Украйна, днес украинците отговориха като изстреляха касетъчни боеприпаси в центъра на Белгород (пограничен, руски град). Потвърдени жертви са девет, едно дете.
Не се ядосвам на украинците. Обществена „тайна“ е, че от самото начало на войната те са под английска опека. На тази планета няма по-мръсен народ от англичаните. Бият французите с малко. Тъпо е да се обобщава за цял народ, но ако има такъв, за който може, това са англичаните.
Под мръсен нямам предвид, че не се къпят, а, че са малки гаменчета, които не се занимават с нищо друго, освен да вършат гадни номерца. Такива са били, когато са били империя, такива си останаха днес.
Яд ме е на руснаците. Една от отрицателните им черти (характерна за почти всяка голяма нация) е, че много се тупат в гърдите, а са пълен въздух под налягане.
Това дето ще го напиша, не го казвам сефте.
От почти година, почти няма ден, в който пограничните райони да не са обстрелвани и да няма цивилни жертви. Никога тези атаки не са по военни обекти. Винаги са по мирни жители.
Е, добре, колко точно сте велики, като не можете от година да спрете това безобразие? Не контролирате собствената си граница. Пък искате ние да ви вярваме и да вървим с вас. Няма да стане.
Излишно е да казвам, че онова човече, държавната им глава и такива обещания е давал. Напразни са, както всичките му изказвания.
« Последна редакция: Dec 30, 2023, 19:55 от go_fire »
Активен
В $por4e2 e истината
Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear