..
Ако не се лъжа, и влизането в НАТО, и влизането в ЕС, стана по време на правителства на БСП, а преди това в НС е гласувано с гласовете на БСП. Ако искаш - проверявай.
За НАТО в НС гласуваха и БСП по него време, така помня (годината не помня точно, но помня, че техните гласове в НС бяха решаващите, и беше години преди официалното ни влизане в НАТО, сега не ми се рови за подробности). Просто изпързаляха избирателите си, обръщайки се на 180 градуса. никакъв консенсус не помня, помня щастливия плач на пасито, разтиражиран по всички медии. И тая партия, бесепето, почна да се свива оттогава насам, останаха само едни маргинали там. Сегашния Наско Натото тотално ще я заличи.
А като си говорим за хибриди- още от онова време "Америка за България" и подобни, пускаха яко корени. Атлантически съвети, атлантически клубове и прочие грантаджии. Със състав от по 5-6 вресльовци, но с трибуна във всяка по-голяма медия, печатна и ефирна, а впоследствие- и онлайн.
Нещо от сорта на т.нар. Център за наблюдение на човешките права в Сирия, базиран в Лондон, с няма и половин файтон персонал (Доп. може и да са го закрили вече, нали в Сирия демократичните ислямисти установиха истинско димокраси).
П.П. И така и така тръгна лафа, лично аз не съм против ЕС, но считам, че този съюз трябва да си остане чисто икономически, а не ние да се подлагаме на брюкселските имбецили- живеещи в някаква паралелна вселена, отказвайки се от нашата си валута и приемайки правото на ЕС над нашето национално- това си е отказ от суверенитет. И без разни глупави мантри от сорта на "евроатлантически ценности"- това вече е толкова изпразнена от съдържание фраза, че в нея останаха само парадиране с пед*******, приемане на емигранти и "зелена" енергия.