Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 355806 пъти)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6039
    • Профил
   Облеклото ли ...

Аз ако бях на мястото на Тръмп,щях да шибна на лекето мяколко шамара ...  >:D
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 304
  • Distribution: CRUX
    • Профил
>Аз на негово място щях да се обърна и да си тръгна и нямаше да се върна, докато този не е с костюм.

>Аз ако бях на мястото на Тръмп,щях да шибна на лекето мяколко шамара ...  >:D

ясно, единият ще се фръцне, другият ще шиба шамари.

А с Лавров как бихте постъпили:

хех, тоя е ебати трола  ;D
Активен

lunarvalleys

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4322
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Точно е натролил, да, слизайки от самолета. Но доколкото знам, на преговорите с американците си е бил с костюма. Там не са били само Путин и Тръмп, а от всяка страна по няколко човека.
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8322
    • Профил
Какво да правя с Лавров?
Той е в някакво автобусче явно, на тази снимка.
Кой, как пътува, изобщо не ме грее.

Но аз да съм презизент и да организирам среща за да спася задника на някой и той да ми се яви по пуловер при положение, че е украл милиарди от парите, които му давам и може да си купи дори най-некачествения костюм, но костюм, е... майната му.
Даже и шамар бих му шибнал, защото един път публично му се направи забележка от журналист, но онзи сякаш не чува.
Това е обида към институцията, а от там към цялата държава и към целия народ.
Като се замисля, направо бих му вкарал един прав.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7193
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Ама и големи дружки станаха двамата президенти, Европата да чака:

https://novini.bg/article/2025081820585156610
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Acho

• Напреднали
    • Профил
Е как да потвърдят, Путин не иска и да чува за Зеленския, камо ли да сяда и да говори с него за мир:

https://fakti.bg/world/994403-rusia-ne-potvardi-che-putin-shte-se-sreshtne-sas-zelenski
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Ама кой е най-големия и велик миротворец:

https://www.vesti.bg/bulgaria/borisov-prizova-za-ustojchiv-mir-v-ukrajna-6236310
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4583
    • Профил
Всеки вади и слага на масата за преговори... там кой каквото има
https://www.youtube.com/watch?v=8NeoWvO2TrI
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Те бая вундервафета станаха-  байрактари, джавелини, хаймарси, сторм шадоу и т.н., и т.н., а фронтът се движи на запад, даже и СС-азовците не могат го спря. Картата и на Зеленски я показаха във Вашингтон, белким схване. Тръмп най-доволен, вече няма подарки, оръжията ще се плащат.
При последния обмен на тела на загинали военнослужещи- Украйна предала 19, Русия 1000. Даже и при факта, че полето на сражението остава за настъпващия, разликата е, меко казано, огромна. А и тия тела не са събирани само през последните месеци.
Американците подкараха майдана (да не забравяме кой раздаваше бисквити там, и разговорите по тел) с всичките му последствия, вкл. и войната, а сега хем пари измъкнаха, хем прехвърлиха тежестта върху олигофренчетата от Брюксел. Още се чудя кои са по-зле- македонците с вековната си идентичност, или украинските нацисти с перемогата. И Грузия я бяха подкарали натам, да играе прокси с месо срещу Русия, но грузинците излязоха по-умни и разкараха президентката си с двойно гражданство и евроатлантическите НПО с майданчиците.
« Последна редакция: Aug 19, 2025, 18:27 от Nik123 »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6039
    • Профил
   В момента в  Сърбия протича нещо като майдан.

От няколко месеца...
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4583
    • Профил
А българския мегдан тъй и не се състоя...

“Едуард Топол е публикувал съвети към Тръмп в колонка в израелско издание.
Той е бивш руски писател. Сега е на 86 години. Живее в Нетания от 2017 г. Гражданин на Съединените щати и Израел. Подкрепя Украйна.
„Уважаеми господин Президент!
Уважаеми Доналд!
Като автор на петдесет книги и дузина филми за Русия, считам,че съм в правото си да Ви информирам за следното,относно Путин.
Трябва да знаете, че той не може да сложи край на войната с Украйна, дори ако му дадете вилата си Мар-а-Лаго на Палм Бийч, кулата Тръмп в Ню Йорк и дузина от стиковете за голф.“
И не защото не иска да си почине от войната, а защото не може.
Тъй като познава руската история не от учебника на Медински, а реално:
Завръщането на руските войски от Европа в Русия след победата над Наполеон води до антицарското въстание на декабристите през 1825 г.
Поражението на Русия в Руско-японската война доведе до революцията от 1905 г.
Бягството на един милион руски войници от руско-германския фронт по време на Първата световна война доведе до абдикацията на император Николай II и Февруарската революция от 1917 г.
Мирът, подписан от Ленин с Германия, позволи на болшевиките да разстрелят цялото царско семейство.
Със завръщането на съветските войски от Афганистан през февруари 1989 г. започва разпадането на СССР.
Знаейки това, Путин не може да прекрати войната с Украйна и да върне войските си у дома. Само възможността през май 1945 г. да остави почти цялата си армия в Европа като окупационни войски помага на Сталин да избегне следвоенен преврат.
Ето защо Путин мечтае да окупира Украйна, както и Балтийските държави, Финландия, Полша и др., за да държи армията си по-далеч от Москва.
Той си спомня как 525 000 войници, завърнали се от Афганистан през 1989 г., се превърнаха в „афганистански“ бандити, които тероризираха цялото население на СССР.И той знае какво ще се случи, ако милион и половина войници, които знаят как професионално да убиват, грабят и изнасилват, се върнат у дома от украинския фронт.
Войната с Украйна позволи на Путин да се отърве от два милиона от най-активните противници на режима си, които той принуди да бягат от Русия, а останалите млади руски мъже или изгони на фронта,или вербува в наказателни служби.
Днес всяка война – с Украйна, с Балтийските държави, с НАТО – и с когото и да е, е най-добрият начин да се принуди Русия да се подчини на Путин и неговата хунта.За съжаление, никой от вашите съветници няма да ви обясни това.
Не искам Путин – мошеник, крадец и убиец на милиони хора – да продължава нагло да ви заблуждава, да лъже и да заблуждава моя президент.Разбира се, не съм военен експерт или политолог, но съм писател с добра памет.
Спомням си как Роналд Рейгън, Маргарет Тачър и папа Йоан Павел II успяха да свалят цената на петрола до 9 долара за барел, дадоха на афганистанците „Стингъри“ и по този начин спряха завземането на Афганистан от Москва, и унищожиха СССР.
Ако искате да спрете Путин и имперските амбиции на поне половината от населението на Русия, тогава трябва да направите същото – да намалите цената на петрола до поне 25 долара за барел и да дадете на Украйна оръжието, което ще ѝ помогне да победи агресора.А що се отнася до желанието ви да установите американско-руски партньорски бизнес отношения, не на думи, а на практика това може да се случи след сто години или, като цяло, никога.
Ако се интересувате защо, обадете ми се и ще ви обясня.
С уважение,
ЕДУАРД ТОПОЛ, гражданин на САЩ и Израел”. “
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Е как да не се състоя, толкоз скачаха по площадите, сега има банани за всички.

А тоя Топол просто се опитва да извърти медийно тежестта, под която вече е клекнал Зеленски, върху Путин. Защото след поражението на Украйна, там като нищо ще избухне майданче, но вече няма да е евроатлантическо.
"Ако искате да спрете Путин и имперските амбиции на поне половината от населението на Русия.." - баси нацистчето. И Хитлер е боравил с квоти относно населението на СССР, знаем как свърши.
"Ако се интересувате защо, обадете ми се и ще ви обясня."
Сигурен съм, че Тръмп ще му се обади, къде ти, без да чуеш такъв мозъчен донор.
« Последна редакция: Aug 19, 2025, 18:54 от Nik123 »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
А това сега го забелязах, но все пак ми е е трудно да се вгледам в подробностите на диария (за други не знам как е): "Не искам Путин – мошеник, крадец и убиец на милиони хора – да продължава нагло да ви заблуждава, да лъже и да заблуждава моя президент."
Какъв патос, какво чудо- "Ах, шефе, ти ли пръцна, супер замириса!"
Ремотекс, откъде ги изравяш подобни повърни, писани от идиоти за идиоти? В смисъл, самоинициатива ли е, или заповед по (каквото е останало след спирането на USAID от) гарнизона?
« Последна редакция: Aug 19, 2025, 21:22 от Nik123 »
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 8556 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 147789 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx