Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 363634 пъти)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6085
    • Профил
   Никак не е общо...
Имат си имена,адреси,политическа сила.

И ... бой и сръбска музика ...
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8389
    • Профил
Украйна стигна ново дъно.

https://www.youtube.com/watch?v=x7MsKdPZDtw
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7254
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
И още нещо........
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7254
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8931
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Ако знаех, кои са тези поддръжници на украинските фашистите у нас, бих отишъл и бих ги потрошил.

Не ги ли знаеш ?  :o

Седерасти, герберасти. ППДБ педали... всъщност,повечето дупетати ...

Това са просто слугите, които вдигат ръчичка в парламента, а не тези, които са взели решенията.

Споделял съм, че по моето виждане, никога от освобождението насам решенията не са били вземани в София. Точно в момента не само аз подозирам, че това се случва в една африканска държава, която се намира на малък архипелаг в Атлантическия океан, малко над Ривиерата и малко под Швеция.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4621
    • Профил
нещо.. напоследък почнахте да забравяте за проверката на фактите (когато не ви отърва)
Кой се беше изказвал наскоро тъдява, от името на.. целокупния - как сте си обичали ракийката и русийката ма май повече ракийката  ;D а останалите били една шепа хора.
Да, дааа, ама НЕ
https://factcheck.bg/ne-e-vyarno-che-sociologichesko-prouchvane-pokazva-masova-podkrepa-za-rusiya-i-putin-sred-balgarite/

Просто (според Дънинг-Крюгер) те тия 10-20% са по-гласовитите

П.П. Мен друго ми е интересно, нали (уж) и едните и другите ходят да протестират на едни и същи места пак как тъй стана - само едните (били) жълтопаветни  ::)
(по-скоро би трябвало да са другите, там за ония 20% по-може да стигнат паветата, но за 80-то немат стигане)
« Последна редакция: Sep 03, 2025, 19:24 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
С какво factcheck.bg заслужи доверието ти, Ремо?
Да сме правели проверка?
Като гледаме в друг сайт ли?

Кого да подкрепям?
Нацистите в Украйна или НАТО, които незаконно бомбардират този и онзи?
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4338
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Вервайте си вие там, отдалеко, както имаше една сръбска песен "Тамо, далеко..", в евроатлантическия аквариум, на внушенията от фъкчека. Предполагам, съвпадат с желанията.
Като изгледаш в тубата "Български език с Кирил Петков", изявите на Асан Ганьов, нещо от подпийнали дайновчета, някоя и друга новина от настъпана жаба с претенции за Женерал, истерии тип Мiнджiв и т.н. там от файтона, ти става ясно кой страда от разни синдроми и психични заболявания.
Даже и Посранков изпищя от тролинга на своите (пепедебилите) преди има-няма два месеца.
П.П. Днес заедно "враговете" герберасти и пепедебили гласуваха срещу референдума, а патерицата на Наско Натото се въздържа, и постигна въжделенията на старите седеруги- подсигури своето безславно изчезване.
Па нека фъкчека да маже там филиите с л***а, белким са по-вкусни за малкото им останала аудитория.
« Последна редакция: Sep 03, 2025, 21:14 от Nik123 »
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4621
    • Профил
Подкрепяйте си когото искате, вервайте си в каквото вервате, само не го приписвайте на целия народ, че това което си мислите вие си мислят всички останали (на територията)
аз като се премине в територята на личните нападки и спирам да чета... понеже знам че нямате нищо да кажаете по същество.

Като изгледаш в тубата "Български език с Кирил Петков", изявите на Асан Ганьов, нещо от подпийнали дайновчета, някоя и друга новина от настъпана жаба с претенции за Женерал, истерии тип Мiнджiв и т.н. там от файтона, ти става ясно кой страда от разни синдроми и психични заболявания. Даже и Посранков...

Аз даже повечето от гореспоменатите не ги познавам а за някой даже и хабер си нямам кои са...

П.П. Прав е бил старият.. княз - дори и да не помните княза думите остават (сега некой издребнява че не бил княз а хан, а според други кан а трети наблягат само на каничките по празненствата ама нейсе...)

https://starotarnovo.blogspot.com/2017/04/40.html

Ето така се живеe вечно със това което става след теб а не с разни там йоги и т.п. практики (които само удължават "мъчението" н земята)

А нашите илядо и кусур г. по-късно още не могат да му открият гробницата - гледат със широко затворени очи

"КАНАС ЮБИГИ (КНЯЗ ОТ БОГА) ОМОРТАГ, ОБИТАВАЙКИ В СВОЯ СТАР ДОМ, НАПРАВИ ПРЕСЛАВЕН ДОМ НА ДУНАВА И ПО СРЕДАТА НА ДВАТА ВСЕСЛАВНИ ДОМА, КАТО ИЗМЕРИ (РАЗСТОЯНИЕТО), НАПРАВИ НА СРЕДАТА МОГИЛА И ОТ СРЕДАТА НА ТАЗИ МОГИЛА ДО СТАРИЯ МИ ДВОРЕЦ ИМА 20 000 РАЗТЕГА И ДО ДУНАВА ИМА 20 000 РАЗТЕГА. САМАТА МОГИЛА Е ВСЕСЛАВНА И СЛЕД КАТО ИЗМЕРИХА ЗЕМЯТА, НАПРАВИХ ТОЗИ НАДПИС. ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ, УМИРА И ДРУГ СЕ РАЖДА. НЕКА РОДЕНИЯТ ПО-КЪСНО, КАТО ГЛЕДА ТОЗИ НАДПИС, ДА СИ СПОМНЯ ЗА ОНОГОВА, КОЙТО ГО Е НАПРАВИЛ. А ИМЕТО НА АРХОНТА Е ОМОРТАГ КАНАС ЮБИГИ (КНЯЗ ОТ БОГА). НЕКА БОГ ДА ГО УДОСТОИ ДА ПРЕЖИВЕЕ СТО ГОДИНИ."
« Последна редакция: Sep 03, 2025, 22:02 от remotexx »
Активен

4096bits

• Напреднали
    • Профил
Поставих въпрос съвсем по същество.
С какво factcheck.bg заслужава доверие?

А какво подкрепя народа, е съвсем ясно.
60% от имащите право на глас в България не гласуваха.
Това означава, че 60% от хората, които са достатъчно възрастни, че мнението им да се зачита, не подкрепят политиката на Бойко, Кирчо и Кокорчо или онова ДПСарско прасе.

Мислиш, че подкрепят и ЕС ли?
Който иска да ни напълни с мигранти, да ни напъха във война, да ни наложи 5% от бюджета да отива за въоръжаване и за какво?
Щото Русия е страшна ли?
От Брюксел се страхувам повече.

Ако имаше как да щракна с пръсти и да им срина централата върху главите, нямаше да се бавя и секунда.
Ако бях решил, че няма за какво да живея, Урсула щеше вече да е в ада.
А след това щях да тръгна и срещу предателите в МС, защото така или иначе ще ме очистят, поне да взема с мен когото мога.

Ако хората в България ббяха с ЕС и НАТО, ако подкрепяха политиката на последните 6-7 правителства, щеше да иде да гласува за тях, Ремо.
Щеше да отиде до урните.

Нелигитимната власт в нашата страна е изоставена от народа си.
Напълно основателно.
Два референдума, които би трябвало да се проведат по закон, не бяха зачетени.
Не ни зачитат мнението и желанието.
Мислиш ли, че народа ще подкрепи това?
Мислиш ли, че хората са слепи?
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4338
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Подкрепяйте си когото искате, вервайте си в каквото вервате, само не го приписвайте на целия народ, че това което си мислите вие си мислят всички останали (на територията)
аз като се премине в територята на личните нападки и спирам да чета... понеже знам че нямате нищо да кажаете по същество.
..
Съгласен, но не знаех, че като копирам по тертипа обръщението на колега в множествено число към неограничен брой публика тук, ще е проблем и ще стане лична нападка. Сигурен съм, че хабер си нямаш кои са, да. Там в териториите оттатък гьола, ги виждате нещата по-добре, нали така? С подкрепата на фъкчека, вече става бетон. Не знаех, че копирането на пропагандистки сайтове е нещо като "казване по същество", или пък копирането на всякакви удобни сайтове, без собствено мнение, а-ла ретранслация, се нарича "мнение по същество".

« Последна редакция: Sep 03, 2025, 22:40 от Nik123 »
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 306
  • Distribution: CRUX
    • Профил
>А какво подкрепя народа, е съвсем ясно.
на теб, със сигурност не ти е

>60% от имащите право на глас в България не гласуваха.
>Това означава, че 60% от хората, които са достатъчно възрастни, че мнението им да се зачита,
> не подкрепят политиката на Бойко, Кирчо и Кокорчо или онова ДПСарско прасе.
не, това означава, че много от тези 60% от хората, които са достатъчно възрастни, че мнението им да се зачита, са в някаква апатия, и като цяло изглежда не е чак пък толкова зле всичко в България, що годе са доволни и се оставят по течението

>Мислиш, че подкрепят и ЕС ли?
почти всички

>Който иска да ни напълни с мигранти, да ни напъха във война,
>да ни наложи 5% от бюджета да отива за въоръжаване и за какво?
споко, у нас "мигранти" не щат да седят, искат германия и швеция. тая последната държава, самите шведи активно работеха десетилетия да я осерат, приемайки секви, но не и от източна европа. Сега си берат плодовете и язък за прекрасната страна. А дългата ръка на Брюксел, дето ще ти натика мигрантите да са ти съседи, нема я обсъждам.

>Щото Русия е страшна ли?
би могла да е, факт. Примерно, финландците ги е страх от 70г.

>От Брюксел се страхувам повече.
това си е твой проблем, но, че има олигофрени там е ясно

>Ако имаше как да щракна с пръсти и да им срина централата върху главите, нямаше да се бавя и секунда.
>Ако бях решил, че няма за какво да живея, Урсула щеше вече да е в ада.
>А след това щях да тръгна и срещу предателите в МС, защото така или иначе ще ме очистят, поне да взема с мен когото мога.
да, много си страшен, знаем

>Ако хората в България ббяха с ЕС и НАТО, ако подкрепяха политиката на последните 6-7 правителства,
> щеше да иде да гласува за тях, Ремо.
>Щеше да отиде до урните.
хората са и за ЕС и за НАТО, масово, най-малкото по две супер елементарни причини: ЕС дава вузможност да се пътува свободно из европа, та гъз път да види, я сега с шенген още по удобно, моренце на гърция, от януари дори еврото ще въведат, та там ще се плаща още по-просто. Членството в НАТО е свързано с това, че България има професионална армия, и на мама момчето нема го вземат войник. Та народът не ходи до урните, щото общо взето го устройва ситуацията -- не е толку беден като през 90те, свободен е да щъка къде иска и т.н. Та ако хората толкова не подкрепяха ЕС или НАТО, щеше да тръгне до урните да гласува за смешника Костадинов и подобните му, дето разчитат на едни 200к дебила твърд електорат.

>Нелигитимната власт в нашата страна е изоставена от народа си.
>Напълно основателно.
>Два референдума, които би трябвало да се проведат по закон, не бяха зачетени.
>Не ни зачитат мнението и желанието.
>Мислиш ли, че народа ще подкрепи това?
>Мислиш ли, че хората са слепи?
на хората не им дреме толкова, и се оставят по течението

и сега, един друг въпрос -- как още не сте се одрискали от щастие покрай впечатляващия военен парад в Китай??! Закъснявате, другари.
Активен

lunarvalleys

4096bits

• Напреднали
    • Профил
Ти откъде пишеш?
В България ли си изобщо?
С някого тук говорил ли си и с колко хора?

Сред кръга, където се движа,  почти няма човек, да не споделя отчасти или изцяло мнението ми.

На никой не му пука, какви ги вършат онези в МС, не защото са в апатия или са доволни, а защото са вдигнали ръце.
Защото са видяли, че тъй или иначе свинете там ще направят, каквото си искат.
Активен

kuunlaaksot

• Напреднали
  • Публикации: 306
  • Distribution: CRUX
    • Профил
>Ти откъде пишеш?
Финландия

>В България ли си изобщо?
тази година съм се прибирал 4 пъти до сега

>С някого тук говорил ли си и с колко хора?
да разбира се, семейството ми е в България както и много от приятелите ми. Точен брой, не мисля да ти отчитам.

>Сред кръга, където се движа,  почти няма човек, да не споделя отчасти или изцяло мнението ми.
а не си ли се замислял, че именно за това тези хора са ти в кръга "където се движиш"?

иначе, виждам че опряхме до добрия стар аргумент "Ти като не живееш в България, не се обаждай". По тази логика, следва да те помоля да не се изказваш за така наречения "запад" (дето си бил по испания, примерно), понеже не живееш там.
Активен

lunarvalleys

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 8687 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 149259 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx