Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 366553 пъти)

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7276
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
А Бундесвера има да учи, да тества и да  работи още много:

https://www.dnes.bg/a/2-svyat/692014-ruski-dronove-shpionirat-germaniya-a-bundesverat-ne-mozhe-da-gi-svali
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8416
    • Профил
>Сред кръга, където се движа,  почти няма човек, да не споделя отчасти или изцяло мнението ми.
а не си ли се замислял, че именно за това тези хора са ти в кръга "където се движиш"?
А на теб не ти ли е минавало през акъла, че човек не избира приятелите си заради политическите им виждания?
За познати, колеги и прочее странични хора пък да не говорим.

През акъла ми, до колкото все още го имам, минават много работи, но това е друг въпрос... Не става дума само за политически възгледи, въпреки че те са следствие на цялостния мироглед на човека. Обикновено хората които имат някакви допирни точки (не на 100% разбира се), включително политически, си се събират заедно, че да са приятели. Та, кръга в който ти се движиш, по никакъв начин не представлява представителни извадка на обществото. Както кръга в който аз се движа, също не е, а така като гледам двата кръга немат много общо. За познати и колеги, си прав, да добавя и роднините.
Добавих колегите и познатите, защото те са общ случай при повечето хора.
Аз нямам колеги.
Иначе, спорове съм имал по политически теми с не малко хора. Те не са случайни, а част от обкръжението ми. Близко или по-далечно, не е много от значение.
Приятелите ми са по чужбина, с познати също рядко се виждам, защото всички сме заети хора и трябва да се уговорим предварително, да идем някъде. Хората, с които най-често се срещам, са разни бармани и сервитьорки от разни заведения. С тях си говоря най-често.
Колко представителна извадка са, може да се поспори.
За да направиш наистина такава, трябва целенасочено да разпиташ голяма група хора и да ги търсиш.
Не съм статистическа агенция. Споделих само личния си опит при разни разговори със споменатите.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 8730 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 150083 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx