Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2029 год.  (Прочетена 594150 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5614
    • Профил
Ако хората знаеха истината...
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 9181
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Така си е, който се сражава и помага за победата над врага, заслужава помощ. Голяма малка, все е нещо:

https://fakti.bg/world/1056808-putin-oproshtava-dalgove-na-novi-uchastnici-vav-voinata-v-ukraina
Активен

Без подпис - най-хубу. Че тука разни цървули мрънкат като дървени философи.

HQ

• Напреднали
  • Публикации: 223
  • Distribution: *BSD
  • Window Manager: none
    • Профил
Тъй докато си съберете новите войници за фронта, бам една балистична ракета в столицата:
добро утро, драги ми РУСмехурко,
жужето ръснало 25 милиона за орешник за да удари гараж, а в задния му двор гори една от последните останали рафинерии заради атака с дронове за 50 хил ...
ама по плянь е сво-то,нали?
Активен

HQ

• Напреднали
    • Профил
Така си е, който се сражава и помага за победата над врага, заслужава помощ. Голяма малка, все е нещо:
нещо не ти хванах миZълта ...
"указ за опрощаване на дългове на нови участници във войната в Украйна и техните семейства"
демек последен напън да запълним квотата пушечно месо преди да обявим пълна мобилизация а?
а нищо не казват че Мариупол е напът да бъде "де-денацифициран"  :D
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5614
    • Профил
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 9455
    • Профил
скоро ще се разбере кой колко е виновен
https://fakti.bg/world/1056879-mashtabna-taina-mreja-v-rusia-tvardi-che-podgotva-svalane-na-putin-sas-sila
"Дейли Мейл"?
Тази заслужават доверие за всяка една тяхна дума  :D
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9005
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Не е невъзможно и да е истина. „Дневна поща“ е английски вестник. Винаги е било чудно, как така миризливия, мъглив остров още съществува след всички гаменщини, които правят, горе-долу, от както ги има.

Имат агентура. МИ-6 е единствената им сила. Без него ще са заминали за ден. Русия не е изключение. Там са пуснали дълбоко корени от времето на Петър. А предатели в Русия хич да не е има не на килограм, а на тонаж и то точно във властовите кръгове. Така, че не е изключено вече да са подготвили поредния си мръснишки трик. Ако аз бях англичанин, бих замислял убийството на Путин поне от едно или две десетилетия (всъщност, ако зависеше от мен, изобщо нямаше да идва на власт от самото начало, винаги е отговарял на името си).

Само, че отново си правят грешно сметката. Русия никога не е била самодържие, колкото и така да изглежда. Смяната на тоя боклук няма да промени нищо. За Русия това е въпрос на живот и смърт. Който и да дойде след него няма да отстъпи.

п.п. Това същите англичани наричат „самосбъдващо се предсказание/прогноза“.
« Последна редакция: Днес в 01:18 от go_fire »
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

HQ

• Напреднали
    • Профил
ах тези лоши англичани начи ...
да искат да свалят психясал диктатор дето сигурно половината свят го иска на въже ...
дето ръси заплахи с ядрени удари всеки ден ...
дето убива цивилни, тероризира свои и чужди, подклажда войни за да си продава келявите оръжия дето никой вече не ги купува...
дето народът му мизерства а шепа олигарси се возят на яхти
дето се меси в изборите и поставя удобни марионетки из всички държави които поддадат
посредством корупция, натиск, балконинг, шантаж и каквото още се сетите ...

лоши англичани, лоши мхм
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Финландците не са вчерашни, знаят че може да има случка заради чуждите дронове. А нахалните украинци все да докопат каквото могат:

https://fakti.bg/world/1056975-finlandia-poiska-ot-ukraina-da-ne-izpolzva-teritoriata-i-za-udari-sreshtu-rusia
Активен

HQ

• Напреднали
    • Профил
ачката е сдухан eggdrop скрипт, плясва какво е чел по време на сутрешната клозетна медитация
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Аз съм последния, който ще защитава Путин, за каквото и да било. За мен той е руска версия на Раз-бойко, ама по-зле и от него. Но има толкова много логически грешки, че не мога да не коментирам.

ах тези лоши англичани начи ...
да искат да свалят психясал диктатор дето сигурно половината свят го иска на въже ...

Не е работа на гнусната сган да свалят, когото и да било различен от противния им крал. Половината свят (под това разбираш ЕС+Австралия+Япония+Ю.Корея) да си гледа неговите проблеми, защото са ужасяващи.

А специално тези паразити нямат никакво право да дават оценки, кой е психопат (макар да съм съгласен, че конкретната личност е пълно ку-ку), защото тях ги управлява човек, който най-малкото мълчаливо е дал съгласие майка му да убие майката на двете му деца и пак същия се отказа от едното си дете, защото посмя да се ожени за циганка. Аз също не харесвам Меган, но Хари си я избирал за него, не за мен.

Този е дори по-лош от Путин. Той не уби бившата си и не се отказа от дъщеря си. Колкото и да е изрод, поне е човек.

дето ръси заплахи с ядрени удари всеки ден ...

Ако бях аз щях да съм ги изпълнил преди четири години. То бива нагли задници, но това на нищо не прилича. И всеки един руснак мисли точно по същия начин.

Трябва да се радваш, че точно това изпражнение им е на чело, защото свят вече нямаше да има.

Но руското търпение също не е безкрайно. И колкото и да отлагат, следващия след него може да ги накаже много по-лошо, отколкото аз си мечтая. Аз мечтая да се изпари ситито, следващия може да изпари целия континент заради тъп остров, който даже не е част от общността ни.

дето убива цивилни, тероризира свои и чужди,

На най-светлия празник изстреля над шестдесет ракети само по Киев сред които всичко налично от Циркони до Искандери, като в сметката влизат и два лешника, всеки от тях с тридесет и шест бойни глави. Най-голямата бомбардировка от началото на войната.

Това беше началото на отговора за бомбандирането на момичешкото общежитие.

Жертви: четири броя.

Във въпросното общежитие има двадесет момичета и две момчета на възраст до двадесет години.

Това е по въпроса, кой, колко невинни убива. Никой не може да се сравни с англичаните по насилие. Може би само Биби, ама и той е тези от ситито.

подклажда войни за да си продава келявите оръжия дето никой вече не ги купува...

Това го правят американците, а не руснаците. Понеже освен русофил, съм и американофил, ще спестя да пиша по темата. Но руснаците продават десетки пъти по-малко оръжие от тях. А само парите, които изсипа склерозиралия старец в Украйна, на Путин биха му стигнали да превземе целия свят, а на ООН да нахрани всички за поне две десетилетия напред.

дето народът му мизерства а шепа олигарси се возят на яхти

Това е напълно вярно и е нещо, в което определено може да бъде обвинен. И всичко щеше да е наред, ако не беше същото навсякъде другаде.

дето се меси в изборите и поставя удобни марионетки из всички държави които поддадат
посредством корупция, натиск, балконинг, шантаж и каквото още се сетите ...

Той наистина мислеше, че като той е мутра и е заобиколен с мутри, тези мутри могат да се разберат с чуждестранните престъпници и всички да си живуркаме мирно.

Оказа се, че не е прав. Това е мислене на борчага (джудист в неговия случай) и завършва винаги зле.

Само дето в момента няма нито една държава, дето те да са инсталирали управление. Украйна беше опит за такова, мутренско правителство и завърши с преврат и излизане на мегдана.

Но виж, приятелката ни Урсула фалшифицира изборите в Молдова, погази конституцията на Румъния и се разправи с Орбан (за който, ама хич не ми е жал). И това са само случаите, които стигнаха до българските телевизии. Препънаха се в Грузия, онези не искат отново да се парят. Тази година ще видим, какви ще ги свършат в Армения.

=*=

лоши англичани, лоши мхм

Пълни изверги.

Ако не е станало ясно не говоря за жителите на въпросната кочина. Те нищо не са ми направили. Говоря, за тези, които ги управляват.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
ачката е сдухан eggdrop скрипт, плясва какво е чел по време на сутрешната клозетна медитация

Това е лична обида към друг потребител на форума. Такива неща са недопустими. Можеш да кажеш, че не харесваш нещата, които публикува, но не и да отправяш лични нападки към него.

Това ти е първо предупреждение.

п.п. Не обичам да раздавам банани и ще те търпя максимално много. Не съм определял, колко предупреждения ще има, но някога ще свършат. Свободен си да пишеш всичко, ако искаш можеш да псуваш, но не може да обиждаш другите членове на форума.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 9455
    • Профил
Гога, не мога да разбера причините зад мнението ти за Путин.
Този човек измъкна странат от блатото, в което я натика Елцин и спря разграбването ѝ от западните компании.
Което винаги е била и една от целите на англичани и американци.

Другото е, че ако погледнеш какво се е случва с БВП на страната след идването на власт на Путин..., ами всяка страна би си пожелала това.
И туй за период от само 20 години.

Икономиката е стабилна, след като Русия намери нови пазари. Пазари, които са независими от SWIFT.

И преди някой да е заговорил за руската икономика и как е пред фалит, ще кажа, че те не могат да фалират.
Това е може би единствената страна в света, която не може.
Имат всичко.
Вноса им е основно високотехнологични продукти, луксозни стоки и храни.
Но могат без всяко от тези неща.
Могат да произвеждат сами дори компютърни системи и даже да им се присмивате на по-ниската производителност, могат да оцелеят сами и да се справят доста добре, ако им се наложи.
Никоя друга страна не разполага с това. Възможността за напълно затворена икономика.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 13264 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 205549 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx