Не, не съм. Честно казано, имам повечко работа тия дни, и нямам време за експерименти. То всъщност законите и поправките аз си ги имам, идеята ми беше за някакъв инструмент, и то чисто дискусионно, да следи съдебната практика (не това нещо ЧатГПТ конкретно) и като ми потрябва съдебна практика да речем по еди си кой член от някой си закон, да я вади систематизирано. Примерно като напиша чл. 19 ДОПК и да вади практика на административните ни съдилища. То нещо подобно има, и без ИИ- Лакорда например, имам регистрация (базовия модул за адвокати е фрий). Там качват всички публикувани актове на съдилищата и може да си ровиш по казус, който те интересува. Но ако ти потрябва например като си в зала нещо конкретно, е тегаво (че няма и време повечето пъти) да ровиш из съдебната практика, че и на телефон да се кьориш да четеш няколко десетки решения, докато стигнеш до нещо, което те ползва.
Като ми остане повечко време за експерименти, ще го пробвам тоя ЧатГПТ с някой въпрос от сорта "Можеш ли да ми посочиш последните десет влезли в сила решения на Върховния административен съд на Република България за ревизии на физически лица по чл. 19 от ДОПК с номерата им?", но малко ме съмнява да се оправи, първо, както казваш, български, второ, това е строго специфична материя.
П.П. Даже би било още по-полезно, ако може да посочи практика на въпрос от типа "Дай ми решения на ВАС, с които са отменени ревизионни актове на НАП по чл. 19 ДОПК". Това сега си го правя ръчно, чета всичко и си сортирам отменителните решения, в случая. Съмнява ме да се справи, но както казах, ще пробвам, като ми остане време през деня за експерименти с ИИ.
П.П.П. Сега, понеже ми стана интересно, отворих тоя линк тук-
https://chat-gpt.org/Ами то наистина няма в секцията "Select language" български, а нашите юридически термини и изобщо специфичните юридически наименования почти не знам как са на английски, а на руски само частично, т.е. ще почакам, докато му направят и БГ-вариант.