Оказва се че на световното може и се прави и LGBT+ пропаганда 
…
Този въпрос го коментираха на много места. За първи път от седемдесет и някоя (би трябвало да е 78, защото 82 е в Испания, нищо, че не го помня) в Аржентина Фифа се съобразява с местните, а не обратното.
И се дават примери с Бразилия и Русия.
В Бразилия искали да спрат алкохола около стадионите. И не защото там има сух режим. Няма. Искали са от мерки за сигурност, защото си знаят запалянковците (точно такива идиоти като английските). От Фифа казали — „НЕ“ и в резултат камара убити и още повече тежко ранени.
В Русия Путин има отношение малко по-добро от арабското към педерастите (поне не ги убива на място с камъни), но от Фифа пак му скръцнали със зъби и разрешил.
И стигнаха до там да коментират, че Бразилия и Русия не били с нищо по-добри от Катар. В последствия Бразилия я оправдаха… защото тогава Болсанаро не бил президент. Чакайте, ве! Тоя е десен. Той е за мултимиардния бизнес, а бедните да мрът. Как така е неудобен?
Ама вече Путин бил едно към едно с арабите. Нищо такова!
Добре се знае, че не съм му никакъв почитател. Мога да извадя свои мнения от преди петнадесет и повече години в този форум, дето го хуля зверски. Но той няма нищо общо с тези диваци в онази пустиня. Русия добра, лоша днес, е носител на цивилизация. Онези просто са изпуснати от цирка.
Но,в сравнение с исляма,LGBT+ е по-малкото зло.
Повтарял съм го многократно. Мохамеданството като религия си е много наред и е много хубава. Проблем са крайните прояви, които реално отричат самата религия. Те трябва да се изкоренят. Точно както лека, по̀ лека се изкореняват в християнството.
Докато въпросното LGBT има теория на заговорите (доста) по-стара от мен самия, че е малтусиански метод за намаляване на населението. Тъй като си говорим за заговор, не може нито да се потвърди, нито да се отрече. Но е повече от ясно, че има или няма, но това е противообществена проява водеща до разклащане устоите на обществото.
Така, че мохамеданството е по-добро от педерастията, сравнение не може да става.
Разбира се, аз самия нямам нищо против педерастията. Щом има такива хора, те трябва да имат същите права като мен включително и задължително на брак и осиновяване. Това, което е противообществено днес, може да е норма утре. Обратното е консерватизъм, най-отвратителното нещо на света. Ако обществто следваше този пример днес още щяхме да сме в първобитно-общинския строй в пещерите и най-нацепаната батка да ни млати с боздуган по главите.