Автор Тема: Още извънтемие  (Прочетена 498109 пъти)

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4847
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Re: Още извънтемие
« Отговор #5700 -: Днес в 16:39 »
Като се гътне депутат (или по някаква друга причина осеободи депутатското място) влиза следващия от листата на съответната партия.
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5625
    • Профил
« Отговор #5701 -: Днес в 16:47 »
Като се гътне депутат (или по някаква друга причина осеободи депутатското място) влиза следващия от листата на съответната партия.

А какво става с преференциите т.е. ако има друг с преференции който е преди следващия от листата?

--
А старите партийни кадри взеха да изплуват - то не беха сивите влъци, арабите, камилари разни те го те и колумбийците - освен лагерите по Белене, Ловеч, Скравена и т.н. имаше и едни други лагери навремето, за едни други другари (и другарки - навярно.. не ще да са ги оставяли другарите там само на пост и молитва)
https://www.vesti.bg/sviat/koj-e-ivan-sepeda-i-kakva-e-bylgarskata-sleda-v-izborite-za-prezident-na-kolumbiia-6261245
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4847
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
« Отговор #5702 -: Днес в 16:52 »
То е според броя на гласовете- т.е. тоя "преференциалния" влиза, ако има такъв. Но често се случва "преференциалния" "сам" да се откаже, и тогава е пак следващия по гласове, поправка, т.е. следващия в листата, ако са изчерпани тези с преференциите (партийните босове не обичат номерата с преференциите, нарушават им натъкмената линия от човечЕта).

П.П. Е примерно сега с прогресивните, няколко от техните депутати станаха областни управители и освободиха депутатските места, влязоха следващите в листите.

В този ред на мисли, "Дилов-внук" ще е следващия в листата им там на гербавите. Нали седерасти и герберасти са едно от бая време.

Пепедебилите направиха някакъв нагласен развод, разделиха се на пепетроханци и дебили, предполагам, заради квотите за комисии в парламента, че доста олекнаха и пари тцъ.
« Последна редакция: Днес в 16:59 от Nik123 »
Активен

HQ

• Напреднали
  • Публикации: 225
  • Distribution: *BSD
  • Window Manager: none
    • Профил
« Отговор #5703 -: Днес в 19:48 »
Аз пък да ви кажа ... някой ден когато стана милиардер, вместо да ходя по педо острови и да пълня юргани с пари, ще наемам наемни убийци и ще чистя корумпирани чиновници, вредители за обществото, лъжливи депутати, крадливи парашути по възлови позиции по администрацията...
Ей така, тея подписали разрешителни за незаконни строежи, плужеци ощетили държавата, предатели, майцепродавци ...
Щото са недосегаеми и ние явно сме тяхна собственост...

Ей така, да имат страх!

И после като свършат, ще изляза и ще кажа аз бях, съдете ме!
« Последна редакция: Днес в 19:50 от HQ »
Активен