ИИ-то отговаря така на всеки сериозен въпрос. Предполагам, че са предварително зададени параметри, от които не може да се отклонява. Или направо, дори да си убил някого, на власт ли си, няма нищо лошо да каже за теб. И ще твърди, че всеки случай трябва да се гледа индивидуално и не трябва да се обобщава за човек.
Всички дипломати трябва да с ИИта

Без да искам, онази сутрин си "поговорих" с едно от тези. Като оставим настрана, че ще скрие топката на повечето хора, накрая започна да се излага и само се повтаряше. Изпадаше и в проитворечия. Доста интересно ми беше, как ще се справи.
Според мен, до година ще ни бие всички на приказки.
Интересно ми беше също, че въпреки смотания ми английски, съвсем добре ме разбираше.
Уеб интерфейса между другото качва въпросите още докато ги пишеш, защото в момента в който натиснех бутона за изпращане, онзи започваше да отговаря. Не е нещо особено по принцип, но това означава, че ако напишеш нещо, което решиш да не изпратиш като въпрос или промпт, все пак си го пратил. Докато го пишеш. Бутона за "пращане" всъщност просто означава, че си приключил с писането. Фейсбук така събираше постовете, дори да решиш да не ги публикуваш. Каквото и да напишеш, отиваше на сървърите им, дори да си натиснал "Cancel". Може и още да го правят.