Ремотекс, да, съгласен, аз писах, че теоретично може да ти гепят пина и паролата за банкирането през нета, но писах и за смс-кода, и там в съвкупност, едновременно да ти гепят и смс-а, който е за конкретна транзакция, и да ти блокират тела, че да не го получиш тоя смс с кода(и да се светнеш, че някой пипа по банкирането ти).. но като цяло, поне у моето банкиране няма КЕП (засега)
А за графитите- то и сега могат да го нарекат пребоядисване, ей на- аз дадох идея за сградата на НС по случай нато-то- да я боядисат, там с плачещото паси и не искам нищо насреща

Някои палячовци паметници боядисваха, все ще се намери ресурс за такава идея.
За парите- ще си позволя да те перифразирам- има да се дават едни пари, ама трябва да ги дадем на правилните, за да има ресто към нас

За гугъла- аз нито им ползвам търсачката, нито хрома. Даже си нямам идея как се импортват сертификатите на КЕП-а в хром. Ползвам файърфокс, и засега си бачка.
П.П. Пак да уточня, че КЕП-а за банкиране не ми трябва, но доколкото съм разглеждал в банкирането, те (банката) си имат свой си някакъв сертификат, щото като наредя някоя сума някъде си, на платежното излиза, че е подписано със сертификат с моите имена, дата и някаква чек сума. И това, без да ми иска електронния подпис (който не е и тикнат в юесбито).