Да разбирам ли, че си подкрепил ГЕРБ?
Не подкрепям раз-Бойко, както удачно го кръсти Джета.
Може би е чисто съвпадение, но колкото пъти този човек дойде на власт, аз съм безработен и започвам работа, когато падне. Той не ме познава. Аз не го познавам. Не е нарочно. И за държавата съм работил много малко (година) при герберска власт.
Положението обаче е такова. Не харесвам мафиоти.
Но по отношение на г-н Петков, аз съм му искрен почитател, все е едно е Майкъл Джексън.
=*=
Съвсем очевидно е, че Байдън се опитва да вдига напрежението, колкото може. Под Байдън разбирам администрацията му. От него лично, едва ли някога в живота му нещо е зависило. Точно, както и Тръмп.
Много слаб похват е да вдигаш залозите без да имаш нищо в ръкава.
=*=
Вениамин Нетаняху е най-интересен. Успя собственоръчно да се разправи с всичките си съседи, катоспециално Иран го направи не за подигравка, а отгоре.
Никога не съм вярвал във възможностите на Иран, защото няма исторически прецедент да покажат сила. С Ирак се биха десет години, а американците два пъти счупиха Садам за под седмица. Двеста гръка биха най-великия им император при Термопили. Все такива неща и все за Иран.
Не знам, с какъв акъл говорят за тях.
Подобни неща се говореха за Югословия, Ирак и Либия. Винаги съм се смял.
Но най-много се „радвам“, как българите са против кюрдите, защото са американско „proxy“. Значи и ние да не се бяхме освобождавали, защото сме руско „proxy“, а знае се Русия е империята на злото по Рейгън.