Ремотекс, е как става така, че хем българите живеели по-добре отвсякога, пък хем у нас останали само неща, дето и чеп за зеле не ставало от тях
А, забравих, умнокрасивите са във великия Запад, от време на време оттам се връща някой неадекватен евроатлантически профан, да оправя българското положение и да ни казва кога и от какво трябва да сме доволни.
Поредната порция пропаганда за идиоти.. която, между другото, плюе и всички, които живеят и се трудят в родината ни. Включително и твоите родственици в България.
Бай Петко и леля Искра се излагат качествено с претоплените манджи за хибридната война и ужаса си от премахването на фъкчекърите в суратя. Всичко това в гювече с мантри за фалшиви новини, и
"достатъчно добре написана, таргетирана, въздействаща, автентична информация, която да достига до същите хора, които биват заливани с фалшиви новини" (цитирам)- баси мантрите, айде бе, на мен ми прилича на "куролация", "мумурандум" и въобще, на новия харвардски български език. Или на малко остарелия литературен плювналийски (може да е
ъпдейт). Това ли е новият евроизказ за пропаганда - въздействаща, таргетирана и т.н. "информация"

Особено ме грабнаха разсъжденията на тема "Конституция".
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
П.П. Необходимо ли е редовно да се занимаваш с ретранслирането на Минджолини тук, превръщайки се в негов бот? Остави го сам да си пише коментарите в своя блог, и да се самовъзхвалява.