извинявам се объркал съм сметките по 100 лв. излизат (а аз всъщност се опитвах 1 000 да напиша но излязло 10 000 т.е. усетих се аз че една нула не ми излиза и я добавих а всъщност трябваше само да преместя шпацията една позиция напред.. и те така стана от 10 00 на 10 хил.)
2 500 х 100 = 250 000
- но той въпросът ми всъщност беше за връщането, щото нали (аз поне така съм чувал че..) ако не избягаш или не се покриеш, т.е. спазиш си гаранцията - нали се връщат паричните обезщетения
(ако бяха изчакали още малко щеше да е 100 евро? или ще ги конвертират - Никсъне, какво казва закона за всички парични разплащания при смяна на валутата, преоценяват се или остават същите но пренабити в новата валута, или пък правят нови закони където всичко е в новата валута - той всъщност казуса е малко по-сложен но ето пълен пример - "престъплението" е извършено при една валута/тарифа, определянето на присъда или гаранция е при друга, изпънението е при трета, а връщането при четвърта /да кажем спазил си е гаранцията човекът и трябва да му върнат нещо/ ...ами ако е една и съща валута но.. лихвите/инфлацията... питам щото тук при нас всичко е с лихвите - даже и напр. ако ти поискат депозит/гаранция когато си под наем, която обик. е едномесечен наем - ако случайно повредиш нещо по сградата и не сакаш да плащаш, но после всеки месец ти пращат лихвите там по няколко цента /предполагам нарочно не ги плащат накрая наведнъж щото като се съберат няколко долара и хорта вземат че си ги изтеглят, а така центове никой не тегли, а те формално са ти ги дали - законът е спазен/)
--
и ние влязохме в международния обмен …
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10163163122353608